Descrierea produsului

Calatoria cu un copil necesita pregatire atenta. Unii parinti pariaza pe o plimbare confortabila, altii cauta un material usor sau respirabil, in timp ce toti sunt de acord ca siguranta maxima este esentiala pentru o plimbare lina cu masina. Dar daca poti avea totul? Orbital - Isofix este scaunul pentru masina all-in-one care va face copilul sa isi doreasca plimbari lungi.

Pozitiile reglabile ale spatarului si tetierei va vor asigura ca micutul dvs. va creste in conditii de confort si siguranta. Sistemul Isofix inovator permite rotirea scaunului la 360 de grade, atat inainte cat si in spate. Datorita sistemului rotativ  va fi foarte usor de manevrat pentru parinti.  Model ce poate fi instalat doar pe autovehicule dotate cu sistem Isofix. 

Caracteristici:

* Scaunul auto Orbital + SPS + ISOFIX este recomandat pentru grupa 0+/1/2/3 (0 -36 kg), respectiv de la 0 luni pana la 12 ani.

* Sistemul Isofix este compus din 2 conectoare standard si un „Sistem superior de blocare”, care se afla in spatele spatarului scaunului.

* Sistemul Isofix ofera maxima protectie in toate situatiile de impact si exclude riscul ca scaunul sa alunece, sa se rastoarne sau sa se balanseze.

* Scaun auto dotat cu sistem de fixare ISOFIX , cu indicator pentru o prindere corecta si sigura.

* Scaunul este dotat cu 3 pozitii de inclinare

* Ofera maximum de siguranta prin sistemul de protectie laterala SPS (Side Protection System).

* Scaunul auto este potrivit pentru nou-nascuti si copii pana la 36 kg.(0 luni pana la aproximativ 12 ani).

* Baza rotativa permite pozitionarea copilului in orice directie se doreste pentru ca cel mic ca aibe o calatorie fascinanta, fara sa se plictiseasca.

* Orbital  se roteste la 360 grade ceea ce inseamna usurinta in manevrare, iar copilul se poate pozitiona in scaunel rapid si facil.

* Puteti sa il rotiti in timpul plimbarii pentru a ii arata peisajele si pentru a-l invata diverse notiuni despre mediul inconjurator.

* Dotat cu sistem de protectie la impact lateral.

* Grupa 0+ pentru copii cu greutate de la 0 pana la 9 kg.-pozitionarea se face cu spatele la directia de mers.

* Grupa 1 pentru copii cu greutate de la 9 pana la 18 kg.-pozitionarea se face cu fata la directia de mers.

* Grupa 2 pentru copii cu greutate de la 15 pana la 25 kg.-pozitionarea se face cu fata la directia de mers.

* Grupa 3 pentru copii pana la 36 de kg- in aceasta etapa centurile scaunului sunt indepartate, iar teriera este ridicata la maxim

* Centuri de siguranta multiple cu prindere in 5 puncte.

* Pernute moi atasate pe centurile de siguranta.

* Scaunul este destinat utilizarii in autoturisme dotate cu centuri de siguranta cu prindere in 3 puncte si prevazute cu sistem Isofix.

* Intreg scaunul este reglabil (spatarul + sezutul), avand diferite pozitii de inclinare pana la pozitie de somn.

* Pernuta reductoare extrem de confortabila pentru o mai buna protectie si siguranta ce asigura protectia capului si a gatului.

* Pernuta moale de sprijin pentru tot corpul copilului.

* Extrem de confortabil pentru dormit si un drum lung.

* Montarea se realizeaza cu usurinta.

* Tapiteria este confectionata din material luxos care respira si este detasabila si lavabila la 30°C.

* Montarea scaunului se face pe scaunul din spate al unui vehicul echipat cu sistem de siguranta Isofix.

* Montarea se realizeaza cu usurinta.

* Acest produs este produs in conformitate cu standardul european de siguranta ECE R44 / 04 (scaune auto pentru copii), asigurand maximum de siguranta si confort pentru copilul dumneavoastra.

* Sistemul Isofix este in conformitate cu GB27887-2011 si este proiectat pentru a fi utilizat in autoturisme dotate cu sistem de prindere ISOFIX.  

 

Greutate: 12 kg

Varsta recomandata: 0 luni +