Descrierea produsului

STRATA este noul scaun auto pentru copii marca JANE,cu un design special creat pentru a asigura confort si siguranta totala copilului Dvs,in special in primele luni dupa nastere,moment in care pozitia corecta a corpului este esentiala in ceea ce priveste dezvoltarea sa ulterioara. Astfel,in prima perioada a vietii,pozitia ideala a copilului este cea aproape de orizontala iar in perioada imediat urmatoare (dupa aproximativ 3 - 4 luni),copilul poate sta in sezut.
STRATA,datorita sistemului PATENTAT de JANE,ofera posibilitatea ca pozitia copilului Dvs sa fie intotdeauna cea recomandata. Si sa nu uitam ca acest scaun auto dispune si de sistemul PRO-FIX,astfel ca se poate fixa pe orice carucior JANE doar cu o singura mana.
Specialistii nu recomanda utilizarea in mod prelungit a scaunelor pentru copii,cu un unghi mai mic de 110 grade. De ce ? Pentru ca acest lucru poate cauza probleme pulmonare si de respiratie.
Siguranta este pe primul loc!
Noul scaun auto pentru grupa 0 luni + (maxim 13 kg) STRATA este certificat la nivel European.
A obtinut maximum de puncte la testele efectuate pentru masinile cu centuri de siguranta cu prindere in 3 puncte (grupa 0 luni +). Dar nu este numai cel mai sigur scaun auto din aceasta grupa: este de asemenea si singurul care ofera posibilitatea dezvoltarii pulmonare in mod corect a copilului Dvs. Pernuta scaunelului ofera dubla protectie multumita cadrului realizat din polipropilena rezistenta (reciclabila). Intreaga suprafata care intra in contacta cu copilul este protejata cu material care absoarbe socurile.
Noul STRATA se utilizeza pentru prima perioada (0 - 4 luni),pozitionand spatarul si sezutul scaunului pana la un unghi de 125 grade iar pentru perioada imediat urmatoare (4 luni +) se utilizeaza pozitionand spatarul si sezutul scaunului pana la un unghi de 110 grade.

Caracteristici generale pentru scaunul auto copii STRATA:
- Dispune de sistem PATENTAT care permite ajustarea spatarului,astfel prevenind lipsa aerarii cu oxigen.
- Ham de siguranta cu prindere in 5 puncte. Majoritatea scaunelor pentru aceasta grupa dispun de ham de siguranta cu prindere in 3 puncte sub forma de Y. Acest sistem de prindere in 5 puncte va genera prinderea pe o suprafata mai mare,fapt care va mari considerabil siguranta.
- Ajustarea in mod automat printr-o simpla apasare a unui buton a hamului de siguranta cu prindere in 5 puncte,in momentul in care se modifica unghiul scaunului auto.
-Centura de siguranta a masinii poate fi fixata de scaun,astfel incat scaunul auto va fi fixat pe bancheta.
- Centura de siguranta a masinii trece pe sub STRATA,astfel ca traseul centurii va fi mai scurt si va putea fi utilizat si in masini ale caror centuri de siguranta sunt scurte. In aceste conditii,zona picioarelor copilului Dvs va ramane libera si copilul va sta mai confortabil.
- Manerul scaunelului actioneaza si ca un sistem anti-rotatie,astfel incat sporeste siguranta oferita.
- Include copertina cu deschidere laterala.
- Husa este realizata din materiale textile de cea mai buna calitate,fiind o combinatie intre poliester si bumbac astfel incat sa lase pielea copilului sa respire si in acelasi timp sa fie usor lavabila.
- Materialul textil matlasat poate fi inlaturat pentru a fi spalat .
- Se poate utiliza de la nastere pana la aproximativ 13 kg
- Forma anatomica pentru confort sporit.
- Testat impotriva impacutului laterala a trecut cu mult peste standardul european.
- Aprobat conform ECE R44/04
- S-au utilizat in partea superioara si in partile laterale,materiale care absorb energia in caz de impact.
- Se fixeaza foarte usor la orice carucior JANE multumita sistemului PRO FIX (fixare cu o singura mana).
- Orificii care faciliteaza ventilarea aerului,impiedicand transpirarea copilului.
- Optional se poate achizitiona baza care se prinde in sistemul ISOFIX al masinii,scaunelul STRATA putand fi astfel fixat pe aceasta baza sporind siguranta in mers si oferind confort sporit.

Caracteristici tehnice pentru scaunul auto copii STRATA:
- Pentru grupa de varsta 0 luni + (greutatea : 0 - 13 kg)
- Manerul are 4 pozitii diferite.
- Spatar reglabil: 2 unghiuri diferite 125 grade si 110 grade
- Greutate scaun auto: 4.5 kg
- Dimensiunile cutiei: 48 x 35 x 74 (cm)
- Garantie: 2 ani
- ECE-R44/04 din data de 23 Iunie 2005. Pentru a constata daca un scaun auto este omologat,puteti verifica daca are eticheta de omologare.