Descrierea produsului

Acest scaun clasic de masa este deosebit prin modul in care se adapteaza nevoilor copilului de la etapa in care invata sa manance la masa si pana la adolescenta.

Designul inteligent si stabilitatea il face util, sigur si confortabil atat pentru un bebelus de 6 luni cat si pentru un junior sau un adolescent, transformandu-se treptat intr-un scaun normal.

Sezutul si suportul pentru picioare pot fi ajustate pentru inaltime, astfel incat sa se potriveasca varstei si inaltimii copilului. Pachetul include si o bara de protectie si o centura ce face scaunul perfect pentru bebelusii care abia invata sa stea pe sezut. Picioarele lungi ofera stabilitate scaunului, iar colturile rotunjite il fac perfect sigur pentru cei mici, dar si foarte elegant.

Scaunul Danchair este realizat din lemn de arbore de cauciuc, un tip de lemn dens care asigura rezistenta in timp a produsului menit sa fie folosit de copii de la 6 luni pana la varsta adolescentei. Scaunul este testat si certificat EN14988-1 Safety: 2006 + A1: 2012 pentru a garanta siguranta copiilor.

Baby Dan este o companie daneza cu traditie de peste 60 de ani, care produce echipamente pentru siguranta, textile si mobilier pentru copii cu varste cuprinse intre 0 si 5 ani. Misiunea pe care si-o asuma Baby Dan este aceea de a crea spatii sigure pentru cei mici, iar produsele sunt premiate international pentru calitatea si functionalitatea lor fara compromis si sunt testate pentru a asigura lipsa oricaror substante daunatoare pentru cei mici.

Greutate: 8.5 kg

Dimensiuni: 56 x 46 x 80 cm

Material: Lemn

Scaun transformabil pentru copii Baby Dan Danchair alb

Ne pare rau,acest produs nu mai face parte din oferta noastra