Descrierea produsului

Serul pentru slabire are o actiune intensa impotriva celulitei compacte, poroase si locale, cu rezultate dovedite.

Indeparteaza pielea "coaja de portocala" , impiedica si reduce circumferinta coapselor si soldurilor. 

Combinația dintre ingredientele active anti-celulită și slăbire în ser acționează asupra celulelor grase pentru un efect vizibil și de lungă durată asupra celulitei nedorite prin modelarea și întărirea corpului.


 Pink Pepperslim ™ - ingredient unic și inovator care deține o performanță dovedită pentru a degrada celulele lipidice, elimină celulita existentă și reduce formarea alteia noi. L-carnitina - are un efect de slăbire foarte activ, ajută la modelarea corpului și la descompunerea grăsimilor corporale. Cafeina - stimulează microcirculația și respirația celulară în piele. Ajută la eliberarea grăsimilor din corp.


Extract de castane - întărește vasele de sânge și stimulează circulația sângelui.

Coenzima Q10 - hidratează pielea, îi restabilește vitalitatea, stimulează funcțiile de protecție și protejează pielea de îmbătrânirea prematură. Inovație de la Aroma, serul anticelulitic pentru slăbire, întărire și arderea grăsimilor cu ulei de semințe de piper roz concentrat - Pink Pepperslim ™!

Pepperslim este un combatant puternic al grăsimii, care accelerează circulația sângelui și metabolismul celulelor grase. Ingredientul provine dintr-un copac care crește in Brazilia și insula Madagascar, faimoasă pentru aroma piperată a fructelor sale roșii, care sunt folosite ca și condimente. Pink Pepperslim ™ combate celulita rezistentă în 3 moduri:


1. Reduce cantitatea de grăsimi (acțiune pre-lipolitică) - transformă acumularea de depozite macro de grăsimi în micro depozite și le pregătește pentru degradare ulterioară.

2.Datorită acestui efect, Pink Pepperslim ™ accelerează semnificativ metabolizarea celulelor fără a provoca dilatarea vaselor de sânge.


3. Degradarea grăsimilor (acțiune lipolitică) - accelerează defalcarea grăsimilor în acizi grași, care părăsesc cu ușurință corpul. Capacitatea Pink Pepperslim ™ de a topi grăsimile este de 8 ori mai mare decât cofeina!


Restricționează stocarea și formarea celulelor mari de lipide blocând consolidarea lor și accelerând microcirculația sângelui. Ca urmare, corpul dvs. arde deja grasimi acumulate. Testele clinice demonstrează efectul anti-celulită și slăbire al Pink Pepperslim ™ - reduce circumferința coapselor, șoldurilor și taliei cu până la 2,2 cm!

Aplicare: se masează ușor pe o piele curată și bine uscată pe zonele problematice ale corpului. Vă recomandăm să utilizați de 2 ori pe zi - dimineața și seara. Pentru cele mai bune rezultate, utilizați după Scrub de curățare anti-celulită Aroma HOT Body Slim.
200 ml