Set 12 Jucarii de baie si nisip Multicolore

47Lei
71 Lei (-34 %)

Set 12 Jucarii de baie si nisip Multicolore

Cod: 5904726425831
47Lei
71 Lei (-34 %)

Valabila in perioada 19 Iulie 2024 - 29 Iulie 2024

  • Comenzi telefonice la: 0341 733 029
  • Transport: 17 Lei*
  • Livrare 1-2 zile lucratoare*
  • Livrare rapida direct
    la tine acasa
  • Cauta in peste 100000
    de produse
  • Suport telefonic si online
    specializat
  • Retur in 14 zile, indiferent
    de motiv

Descriere si specificatii

Varsta: 1-6 ani
Pentru: Baieti si Fetite

Bine ati venit in lumea distractiva a distractiei pe plaja si la piscina! Setul nostru de nisip si cada cu o galeata, matrite, unelte si o strecuratoare este o solutie perfecta pentru copiii care iubesc distractia creativa pe plaja. Acest set include tot ce aveti nevoie pentru a crea structuri si forme de nisip de neuitat.

O noua dimensiune a distractiei si creativitatii cu setul nostru de nisip! Datorita  instrumentelor flexibile  cu adaos de material siliconic, copilul dumneavoastra se poate bucura de  distractie sigura si incitanta  pe plaja, in gradina sau in cada.

Dezvoltati  abilitatile manuale, creativitatea  si imaginatia copilului dvs., oferindu-i in acelasi timp momente de neuitat de bucurie si  activitate in aer liber . Imbogatiti zilele de vara ale familiei dvs. cu distractie si distractie antrenanta cu setul nostru de nisip!

Datorita unei varietati de jucarii, copilul dumneavoastra isi poate dezvolta imaginatia si abilitatile manuale in timp ce isi petrece in mod activ timpul in aer liber.

Descopera acum magia distractiei pe plaja cu setul nostru de nisip!

 

Caracteristici:

- Flexibilitate: Uneltele realizate din material siliconic sunt flexibile, ceea ce le face mai usor de utilizat si ofera un control mai bun asupra miscarilor.

Durabilitate: Datorita utilizarii materialului siliconic, uneltele sunt rezistente la deteriorari mecanice si sunt de lunga durata, chiar si dupa utilizare intensiva.

Siguranta: Materialul din silicon flexibil este sigur pentru copii, nu contine margini ascutite sau substante nocive, asigurand o joaca in siguranta.

- Curatare usoara: Uneltele cu adaos de material siliconic sunt usor de curatat, ceea ce face mai usor sa le pastrezi curate si igienice atunci cand te joci cu nisip sau in apa.

- Multifunctionalitate: Datorita flexibilitatii si durabilitatii, aceste unelte sunt perfecte pentru o varietate de aplicatii, atat pentru modelarea structurilor de nisip, cat si pentru jocul in apa.

Echipamentul bogat al setului (diverse elemente): o galeata, 5 matrite, o lopata, o grebla, o strecuratoare, 3 barci, 4 cani de forme diferite fac distractia variata si interesanta oriunde se afla copilul. 

 

 
Review-uri
Fii primul care evalueaza acest produs
Ai cumparat sau utilizat acest produs? Adauga un review
Intrebari si raspunsuri
Ai nelamuriri legate de produs?

Iti oferim discount cadou!

Adauga-l in contul tau si vei beneficia de reducere din pretul afisat!