Descrierea produsului

Un set de 4 caserole pentru pranz decorate cu elemente din magica lume a sirenei Gorjuss So Nice To Sea You. Un mod dragalas de a transporta mancarea, la scoala, la picnic sau de ce nu, la birou. 

  • Cele patru caserole au dimensiuni diferite, devenind astfel foarte practice in a pastra si transporta diferite feluri de mancare, fara ca acestea sa se amestece.
  • In culori placute, asortate, fiecare capac roz este decorat fie cu mica sirena cu coada roz, fie cu prietenii ei subacvatici.
  • Cea mai mare caserola, cu dimensiunile de 13 x 13 x 6 cm, este mov cu capac roz si o surprinde pe sirena alaturi de multe vietuitoare marine - pestisori, caracatita, un delfin si caluti de mare. O caserola potrivita fie pentru sandwich-uri, fie pentru felul de mancare principal.
  • Urmatoarea caserola este verde, iar capacul este decorat cu o caracatita mov, simpatica, insotita de un peste-balon si un calut de mare, pe un fundal verde pastel cu buline. Dimensiunile caserolei sunt de 11.5 x 11.5 x 5 cm.
  • Penultima caserola are 10 x 10 x 4 cm si este roz. Capacul o surprinde in prim-plan pe sirena Gorjuss insotita de pestisori si un calut de mare. O caserola in care pot fi depozitate si transportate mici gustari.
  • Ultima si cea mai mica dintre caserole este galbena, iar capacul roz este decorat cu un simpatic delfin insotit de pestisori, stelute de mare si un calut de mare, pe un fond pastel cu buline. Ideala pentru a depozita si transporta sosuri sau o portie sanatoasa de nuci si seminte, pentru mai multa energie peste zi.
  • Toate caserolele pot fi utilizate in cuptorul cu microunde si pot fi curatate in masina de spalat vase. Caserolele se depoziteaza usor una in cealalta, astfel incat nu ocupa mult spatiu atunci cand sunt depozitate.
  • Dragalase si practice, sunt ideale atat pentru pachetelul de scoala, dar si pentru picnic. Folosite la birou, aduc un strop de culoare si delicatete.
  • Material: polipropilena

Va recomandam si alte produse pentru casa din colectia So Nice To Sea You.

Nota: Spalati toate partile recipientul inainte de prima utilizare. Spalati recipientul cu apa calda si sapun de vase si lasati deschis capacul pentru a se usca. Nu se recomanda introducerea in cuptorul cu microunde sau in congelator.

Atentionare! Produsul este contraindicat copiilor sub varsta de 3 ani deoarece poate contine piese mici care pot fi inghitite sau inhalate existand pericolul de sufocare. Pastrati instructiunile si etichetele pentru referinte viitoare.