Descrierea produsului

Te preocupi de siguranta copilului tau si vrei sa stii ca atunci cand doarme, somnul e linistit si placut. I-ai cumparat un patut stabil, ai potrivit temperatura in camera si l-ai imbracat corespunzator. Si totusi daca in miscarile din joaca sau in somn, se loveste usor de patut? Sau daca isi pierde jucaria preferata printre zabrelele de lemn? Atunci ai nevoie de un set aparatori patut honey comb.
 
Cu siguranta ai fi mai linistita daca patutul ar fi protejat prin aceste aparatori special create in acest sens.  Sunt cusute din bumbac certificat OEKO-TEX 100, ceea ce inseamna ca sunt potrivite pentru pielea delicata a bebelusilor. Umplutura este una ferma, dar nu rigida, numai buna pentru a asigura lateralele patutului. Cel mic se va misca la fel de tare dar nu-i panica! Se misca pana oboseste, fara sa pateasca nimic!
 
Ce inseamna OEKO TEX 100?
 
Standardul Oeko Tex 100 de pe eticheta produsului Oeko-Tex, introdus (ca Oeko-Tex Standard 100) în 1992, certifică respectarea specificațiilor standardului cu același nume.
 
Standardul 100 de la Oeko-Tex urmărește să facă evident pentru consumatori faptul că produsele textile etichetate au fost supuse unor teste de laborator pentru o gamă largă de substanțe nocive. Conținutul acestor substanțe rămâne sub valorile limită stabilite de Asociația Oeko-Tex.
 
Introducerea standardului a stabilit un sistem standardizat global de asigurare a calității pentru producători și comercianții cu amănuntul.
 
Utilizarea certificatului Oeko-Tex documentează conformitatea cu cerințele ecologico-umane la nivelurile de producție și consumatorii următori.
 
IMPORTANT!  Acest set aparatori patut zoo contine 2 aparatori de 35*120 cm si 2 aparatori de 35*60.