Descrierea produsului

Spune fetitei "bine ai venit pe lume" cu acest minunat set cadou, care contine un caiet al bebelusului, un set de stickere pentru semnalizarea varstei bebelusului si un kit cu cerneala pentru amprentele bebelusului.

Caietul este ideal pentru a pastra amintirile bebelusului din primul an de viata si nu numai.

In cele 50 de pagini personalizabile se pot nota informatii importante despre bebelus, cum ar fi momentul in care a spus prima data "mama" sau momentul in care a mers prima data.

Fiecare pagina este usor de completat, campurile si titlurile fiind usor de urmarit. 

Caietul este in limba engleza. Coperta caietului se poate personaliza cu o poza de dimensiunile 8.3 cm x 8.3 cm, iar in interior se regaseste un buzunar, in care se pot stoca si alte amintiri (de ex. poze, ecografii).

Dimensiunile caietului sunt: 24 cm x 25 cm x 2.5 cm.

Cu ajutorul setului de stickere inclus, poti imortaliza, intr-un mod unic si amuzant, fiecare din cele 12 luni de viata ale micutei.

Setul contine 16 stickere (12 pentru fiecare luna din primul an si 4 suplimentare).

Pentru folosirea lor, se dezlipste cate un sticker aferent lunii implinite de micuta, se lipeste pe hainuta si se realizeaza poza. Ulterior, pozele se pot lipi in caiet, pentru a fi revazute peste ani.

Tot in set este inclus si un kit cu cerneala pentru amprentele manutei si piciorusului. Tot ce trebuie facut, este sa se apese, pe rand, manuta si piciorusul, pe suportul cu cerneala. 

Cel mai important, pielea bebelusului nu va intra in contact cu cerneala (principiul indigo-ului). Amprentele se pot realiza, fie pe pagina dedicata amprentelor din caietul bebelusului, fie pe cele doua cartonase incluse in kit.

Suportul cu cerneala are dimensiunile de 9 x 6 cm si se poate utiliza de doua ori. Este 100% sigur pentru bebelus si este dedicat exclusiv nou-nascutilor. Alte kit-uri pentru amprentare cu cerneala se pot achizitiona separat.

Atentionari:

- produsul nu este o jucarie!

- nu lasati produsul sau ambalaje in preajma bebelusului!