Descrierea produsului

Set-ul "Comfy” contine
· Ghiozdan
· penar neechipat,
· plasturi magnetici pentru ghiozdan
· sac de sport
Penar dreptunghiular (neechipat)
Penar de înaltă calitate cu clapă rabatabilă. Este destul de spațios și oferă loc mai multor tipuri de stilouri. Conține buzunar cu fermoar, bucle elastice și un compartiment interior spațios
Bucle elastice pentru:
 · Creioane: 5 buc.
· Radieră: 1 buc.
· Ascutitoare mică: 1 buc.
 Mărime: 22 x 10 x 6 cm
Material: poliester
Produs în Serbia, Europa
Sac de sport cu fermoar si mesh
Sacul pentru sport Belmil este perfect pentru activitățile sportive. Conținulul sacului poate fi fixat ușor cu ajutorul cordonului. Este foarte ușor si simplu de depozitat. Un compartiment cu fermoar este adăugat. Datorită compartimentului adițional în partea din spate a sacului, circulația aerului este asigurată, astfel este perfect pentru a ține în el pantofii de sport. Este fabricat din material durabil. Este recomandat pentru orele de sport și activități sportive. Poate fi folosit și drept rucsac.
Mărime: 43 x 45 cm
 Material: poliester
Arată-ți starea de spirit cu plasturii interschimbabili!
Însoțit de un buzunar frontal dotat cu magnet, ghiozdanul acesta poate fi personalizat cu ajutorul unei mari varietăți de plasturi. Alege plasturele care se potrivește cel mai bine cu starea ta de spirit actuală și schimbă-l când doresti tu! Ghiozdanul vine însoțit cu un set de trei plasturi, seturi adiționale de plasturi pot fi achiziționate separat.
Rucsac versatil
“Comfy Pack” este o alegere excelentă atât pentru școală, câși pentru drumeții și activități in aer liber. Design-ul său modern și trendy este foarte atrăgător și pentru copii mai în vârstă. Datorită mecanismului încorporat de ajustare a înălțimii ghiozdanului, acesta crește împreună cu utilizatorul său.
Rezistentă
“Comfy Pack” este fabricat dintr-un material de înal calitate, puternic și impermeabil. Întăririle pe toate părțile ghiozdanului asigură stabilitate și rezistență. Partea de fond conține și patru butoane care asigură ca ghiozdanul să stea drept în orice situație și previn murdărirea părții de fond a ghiozdanului, menținand conținutul ghiozdanului uscat chiar și pe vreme ploioasă.
Depozitare
Compartimentele interioare spațioase oferă un sistem de organizare a cărților, caietelor și instrumentelor școlare foarte practic. Ghiozdanul conține un fermoar mic dotat cu fermoar pentru păstrarea lucrurilor mai mici, cum ar fi cheile, caietele sau calculatorul. Capacul conține un compartiment destinat cardului de nume. Compartimentul poate fi reglat cu ajutorul cordoanelor. Unul dintre buzunarele laterale este special conceput pentru a ține băuturile calde sau reci datorită filmului termoizolant. Celălalt buzunar lateral este ideal pentru stocarea umbrelei sau a penarului. Un buzunar pentru chei este adăugat în plus sub capacul de vârf.
Elemente extra
Un buzunar extra este adăugat sub capacul de vârf al ghiozdanului unde învelișul împotriva ploii poate fi stocat și astfel este la îndemână oricand este nevoie. Invelișul împotriva ploii este un accesoriu opțional: dacă acesta nu este inclus în ghiozdan, buzunarul poate fi folosit pentru a stoca lucuri de mici dimensiuni. Un mâner de cauciuc este adăugat pentru o prindere mai comfortabilă.
Sistem magnetic de blocare nou
Acest model prezintă un nou sistem german de blocare pe nume Fidlock. Datorită magneților puternici, lacătul poate fi deschis cu ușurință prin glisare laterală și se închide automat la loc. O combinație perfectă între funcționalitate, siguranță și distracție.
Ergonomie
Forma ergonomică și buretele de spate aerisibil sunt special destinate minimalizării discomfortului cauzat spatelui copiilor. Bretelele de umăr ajustabile în formă de S cu conținut de spumă de memorie asigură minimalizarea discomfortului cauzat umerilor și oferă un sentiment natural de comfort. Panelul din spate este special fabricat cu un mecanism de ajustare a înălțimii în 4 mărimi, S-M-L-XL, care permite ghiozdanului să crească împreună cu proprietarul său. O bretea de piept și o curea de sold ușor detașabilă este adăugată pentru o stabilizare optimă a greutății.
Recomandat de doctori și specialiști
Ghiozdanele Belmil sunt excelente din punct de vedere ortopedic și anatomic! Prof. Dr. Mészáros Tamás din cadrul Departamentului de Ortopedie din Universitatea din Szeged, Ungaria.
Siguranță și vizibilitate
Cu ghiozdanele Belmil siguranța este garantată chiar și pe întuneric: bandajele reflectorizante atent poziționate pe toate părțile ghiozdanului conferă vizibilitate și pe timp de noapte. Învelișul împotriva ploii este fabricat dintr-un material fosforescent care îmbunatățește vizibilitatea pe timp de ploaie.
Notă: Greutatea exactă a produsului poate varia între +/- 5%.
Vârstă recomandată: 7-12 ani
Dimensiuni: Î 41.5 x 29 x 23 cm
Greutate: 1020-1080 g
Volum: cca. 21 litri
Material: impermeabil, poliester
Garanție: 2 ani
Extra: breloc reflectorizant și orar Belmil
Produs în Serbia, Europa

Set comfy ghiozdan ergonomic scoala copii sac sport penare si plasturi magnetici

Ne pare rau,acest produs nu mai face parte din oferta noastra