Descrierea produsului

Cu noul Set Creativ cu Ata, intrarea in tehnologia string-art este o joaca de copii.

Firele pe role permite o desfasurare mai usoara - perfecta pentru mainile copiilor

Realizarea de imagini cu fire nu este doar distractiva si ofera un rezultat final excelent, dar promoveaza si concentrarea, dexteritatea si creativitatea copiilor.

String it de la Ravensburger este disponibil in diferite dimensiuni si modele si este o idee de cadou perfecta pentru o zi de nastere.

Realizarea puzzle-urilor incurajeaza gandirea logica, ii ajuta pe copii sa isi descopere abilitatile si dezvolta rabdarea.

Abilitatile copilului tau se vor dezvolta cu fiecare puzzle realizat.

Diversitatea puzzle-urilor pentru copii Ravensburger ofera gradul potrivit de dificultate pentru fiecare varsta. In plus, fiecare piesa este unica iar tehnologia Softclick garanteaza 100% fixarea perfecta a acestora.

Alege puzzle-ul potrivit pentru cel mic Cu o traditie de peste 100 ani, Ravensburger produce puzzle-uri in Germania inca din 1891.

Vasta experienta si atentia de neegalat la detalii face ca Ravensburger sa fie cel mai mai popular brand de puzzle-uri din lume.

Tehnologia Softclick - garanteaza 100% o fixare cat mai exacta. Potrivire perfecta - fiecare piesa este individual realizata, manual si se potriveste doar in locul special stabilit, pentru o intercalare perfecta.

Carton si hartie speciala - orientarea si lungimea fibrelor de celuloza sunt optimizate pentru puzzle-uri si garanteaza o calitate superioara.

Bineinteles, cartonul este, de asemenea, ecologic.

Hartia este una speciale, minimizand reflexiile si evazarea puzzle-ului.

Decupajul piesei este desenat si taiat manual. Asigurarea calitatii - verificarile continue si riguroase ne asigura ca primiti doar cele mai bune produse.

A asambla un puzzle reprezinta o distractie relaxanta pentru oricine.

Singurul producator de puzzle-uri premium, ce ofera un nivel al calitatii inegalabil, fiecare produs fiind testat din punct de vedere al culorii, formei perfecte etc.

AVERTISMENT!

Nerecomandat copiilor sub 3 ani.

Contine piese mici, ce pot fi inghitite si pot duce la sufocare.