Set cu magneti Stick-O Prieteni din natura

181Lei

Set cu magneti Stick-O Prieteni din natura

Cod: clic-902002
  • Comenzi telefonice la: 0341 733 029
  • Transport: 15 Lei*
  • Livrare 1-2 zile lucratoare*
  • Livrare rapida direct
    la tine acasa
  • Cauta in peste 100000
    de produse
  • Suport telefonic si online
    specializat
  • Retur in 14 zile, indiferent
    de motiv

Descriere si specificatii

Varsta: 1 ani si 6 luni - 3 ani
Pentru: Baieti si Fetite

Set de construit cu 10 de piese de baza, de diferte forme, culori și mărimi, cu ajutorul cărora cei mici pot construi orice doresc! Piesele cu magnet incorporat trebuie doar sa fie apropate una de alta, si astfel se ~fixeaza~ si permit nenumarate combinatii. Setul incurajeaza la creearea unor animale, pentru a dezvolta jocul de rol si imaginatia copiilor.

Vârsta recomandată: +18 luni.

Proiectate și dezvoltate de specialiști de la „Magformers” – liderul global în domeniul jocului de construit cu magnet, și „Clics” – marcă de jucării cu renume în Belgia, jucariile cu magneti Stick-O au fost concepute special pentru cei mici. Stick-O reunește piese și accesorii pentru construit, dezvoltând îndemânarea, creativitatea și imaginația, inca de la cele mai mici varste. Oferă piese de bază simple, cu un nivel ridicat de aplicabilitate și diverse accesorii care aduc un plus de distracție. Culorile asortate ale acestor componente ajută la creșterea simțul estetic al copiilor. Siguranta este insa pe primul loc, astfel ca magnetii sunt incastrati in interiorul pieselor, fiind evitat riscul de a fi inghititi. Inedit este si faptul ca magnetii sunt pozitionati astfel incat se pot roti automat, pentru a respecta polaritatea necesara atragerii si ~lipirii~ pieselor, indiferent de cum sunt apropiate.

AVERTISMENT! Contraindicat copiilor sub 18 luni. Contine magneti! A se folosi sub directa supraveghere a unei persoane adulte.

Producător: Clics toys, Belgia.

Review-uri
Fii primul care evalueaza acest produs
Ai cumparat sau utilizat acest produs? Adauga un review
Intrebari si raspunsuri
Ai nelamuriri legate de produs?

Iti oferim discount cadou!

Adauga-l in contul tau si vei beneficia de reducere din pretul afisat!