Descrierea produsului

La Roche-Posay Lipikar Balsam AP+ 200 ml
Pe langa o calmare imediata, Lipikar Balsam AP+ reduce frecventa puseurilor de uscare severa. Supla si catifelata, pielea isi recapata confortul durabil. Uscare severa a pielii la nou-nascuti, bebelusi, copii si adulti. Piele sensibila, foarte uscata, iritata si predispusa la mancarime care genereaza scarpinat. Potrivit pentru pielea cu tendinta atopica si predispusa la alergii.

Cercetarile La Roche-Posay au demonstrat ca nu este suficient sa se restaureze bariera protectoare a pielii pentru a calma pe termen lung pielea atopica. Este, de asemenea, necesar pentru a-si re-echilibra microbiomul, reprezentat de populatia micro-organismelor care se afla la suprafata pielii. In cazul in care acesta ramane dezechilibrat, chiar daca bariera pielii este reconstruita, atacurile uscaciunii severe, iritatiile si mancarimile vor reveni.

Lipikar Balsam AP+  cu Aqua Posae Filiformis, un nou ingredient activ exclusiv pentru a actiona asupra celor doi factori determinanti pentru pielea cu tendinta atopica:

Restabileste si stabilizeaza echilibrul microbiomului;
Repara si conserva bariera cutanata.

Intr-o formula concentrata in Niacinamida calmanta si Unt de Karite 20% si dezvoltata cu un minimum de ingrediente active selectionate pentru eficacitatea si toleranta lor.

Calmeaza imediat pielea
Eficacitate anti-scarpinare 24 de ore;
Hidrateaza 48 de ore;
Reface bariera pielii.

Mod de utilizare: O aplicare pe zi. Fata si corp. Fara efect gras sau lipicios.



Lipikar Syndet AP+ 100 ml
Lipikar Syndet AP+ calmeaza imediat pielea predispusa la atopie si ajuta la reducerea puseurilor de uscare severa inca de la dus.

Crema de dus pentru nou-nascuti, bebelusi, copii si adulti cu pielea foarte uscata.

Potrivita pentru: pielea sensibila, iritata, predispusa la mancarime, pielea predispusa la atopie, scalpul bebelusului si pentru utilizarea pe crustele de lapte.

Lipikar Syndet AP+ este o crema de spalare ultra delicata, imbogatita cu Unt de Shea si Niacinamida, asociata cu Aqua Posae Filiformis, un nou ingredient activ exclusiv patentat care actioneaza asupra factorilor determinanti ai pielii cu tendinta atopica.

- Calmeaza imediat pielea;
- Eficacitate anti-scarpinare;
- Hidrateaza 24 de ore.

Mod de utilizare:Aplicati o cantitate mica in palma, pe pielea in prealabil umezita. Masati usor. Clatiti. Nu irita ochii.
 
 

Set La Roche-Posay Lipikar Balsam AP+ 200 ml + Lipikar Syndet AP+ 100 ml

Ne pare rau,acest produs nu mai face parte din oferta noastra