Descrierea produsului

Un set complet de jucarii senzoriale pentru a dezvolta simturile bebelusului!

In primul rand, explorati 6 blocuri flexibile si colorate pentru a le stivui si a crea constructii uimitoare! Acest puzzle educational ajuta la dezvoltarea imaginatiei mintilor curioase. De-a lungul timpului, copiii vor invata sa recunoasca numerele, animalele, obiectele, formele geometrice si modelele de pe laturile blocurilor.

Si asta nu este tot! Un set de 6 bile senzoriale mici, in culori frumoase, stralucitoare, il vor intriga pe bebelus. Indiferent daca sunt cu nervuri, netede sau diferite texturi, toate bilele stimuleaza simtul tactil, dexteritatea si coordonarea in miscarile bebelusului. Bilele senzoriale pot fi folosite pentru a juca o multime de jocuri diferite.

Exista, de asemenea, mici jucarii de baie!

Regasim 2 animale pulverizatoare care stropesc apa! Pentru mai mult timp de joc, exista o carte de baie distractiva! Aceasta carte moale si flexibila este ilustrata cu drag si perfecta pentru maini mici care se vor bucura de intoarcerea paginilor curbate si explorarea ilustratiilor.

Aceste jucarii sunt usor de ridicat. Acest lucru permite copiilor sa utilizeze flexibilitatea degetelor si capacitatea de a ridica lucrurile, precum si concentrarea lor atunci cand stivuiesc lucruri. Aceasta va dezvolta dexteritatea, abilitatile motorii, observatia si rabdarea.

Fabricate din plastic de inalta calitate, inodor (100% PVC), jucariile rezista cu usurintă la timp si la manipulare dura.

De asemenea, bebelusul poate folosi aceste jucarii pentru a calma gingiile sensibile in timpul dintilor.

Jucariile incluse: 6 blocuri, 6 bile, 2 pulverizatoare, 1 carte de baie.

Material: 100% PVC.

Varsta recomandata: 10 luni+

Spalati blocurile si bilele cu o carpa umeda.

Scurgeti jucariile dupa fiecare utilizare si clatiti / spalati cu apa curata in mod regulat.

ATENTIE! Produsul trebuie inspectat in mod regulat pentru a detecta semne de deteriorare si uzura.

Set Ludi jucarii senzoriale

Ne pare rau,acest produs nu mai face parte din oferta noastra