Descrierea produsului

Acum copilul tau isi poate face propria trupa muzicala. Setul contine o Zornaitoare Maraca, Zornaitoarea Clip Clap, Zornaitoare clopotel si o pereche de malete pentru toba. Este inclus si un CD cu muzica congo dupa care copilul poate sa danseze sau sa cante. Toba are rol si de cutie de depozitare.

Toba de la Halilit este jucaria perfecta pentru cei mici. Toba este usoara si rezistenta, de calitate superioara si produce un sunet profesional excelent. Are incluse doua malete special concepute pentru a fi folosite de copii in conditii de siguranta.

Zornaitoarea Maraca are un maner special conceput pentru cei mici. Zornaitoarea este usoara si rezistenta, manerul este texturat, usor de tinut si agitat. Produce un sunet bland atunci cand este agitata.

Zornaitoarea Clip Clap este usoara si rezistenta, potrivita atat pentru copii mai mici, cat si pentru adulti. In momentul agitarii placutele din interior creaza un sunet placut.

Zornaitoarea clopotel are un maner usor de prins pentru mainile celor mici. Capacul de plastic robust pastreza clopoteii in interior in conditii de siguranta. Produce un sunet clar atunci cand este agitat.

Caracteristici:

  • Un set muzical din patru instrumente;
  • Include o toba cu malete, Zornaitoare Maraca, Zornaitoarea Clip Clap, Zornaitoare clopotel;
  • CD cu muzica congo;
  • Toba cu capac detasabil are rol de cutie de depoztare;
  • Toba are o inaltime de 29.5 cm;
  • Varsta recomandata: 18 luni;
  • Culorile pot varia.

Va invitam sa introduceti copiii in lumea magica a muzicii si a ritmului prin exceptionala gama de jucarii muzicale, concepute si dezvoltate special pentru cei mici de Halilit. Toate produsele Halilit indeplinesc cele mai ridicate standarde de siguranta, si nu exista nici o modalitate mai buna de a incuraja dezvoltarea unui copil decat prin instrumente muzicale autentice. Jucariile Halilit ofera posibilitati infinite de a dezvolta abilitatile copiilor dvs.

 

Set muzical Conga Band cu CD Halilit MS830

Ne pare rau,acest produs nu mai face parte din oferta noastra