Descrierea produsului

TrackMaster ™ trenurile și seturile de trenuri motorizate permit copiilor să experimenteze o lume a jocului cu momente inspirate de spectacolul Thomas & Friends ™.

Într-un episod special, când Thomas călătorește în China, el aude povestiri despre un dragon - și imaginația lui este sălbatică!

Acum, copiii se pot alătura lui Thomas în călătoria sa interesantă pe măsură ce îl trimit către prietenul său Yong Bao de la gară. Dar mai întâi, Thomas trebuie să scape de flăcările puternice ale dragonului!

Dupa ce a trecut de balaur, el se va bate inainte si se va prabusi prin statia, care se prabuseste pentru a descoperi un traseu de evadare!

Când trece sub dragon, acesta va fi resetat automat, astfel încât copiii să se poată bucura de o experiență fără întreruperi în redare prin reluarea entuziasmului din nou și din nou!

Pentru chiar mai multe moduri de a juca, TrackMaster ™ împinge motoarele metalice pe piesa TrackMaster ™! (Împingeți motoarele metalice vândute separat și în funcție de disponibilitate.)

Set Thomas Dragonul

Ne pare rau,acest produs nu mai face parte din oferta noastra