Descrierea produsului

Leaf – Iluzia continua…
* Inspirat de caderea lina a unei frunze,sub adierea calma a unei brize LEAF conduce bebelusul spre un taram al viselor,parca ireal…Designul unic a fost conceput luand ca punct de plecare perceptia bebelusului asupra lucrurilor ce-l inconjoara.
* LEAF – revulotionar si evolutiv,in acelasi timp sezlongul poate utilizat fie de catre bebelusi,conducandu-l spre taramul viselor sau de catre copii,dupa o zi obositoare pe terenul de joaca…
* LEAF rezolva problema gasirii unui spatiu sigur,simplu,confortabil dar si natural,care-l sa-l linisteasca pe bebelusi asa cum doar mamica o face. Miscarea este naturala – simpla si extraodinara. Testele realizate confera rezistenta produsului,pana la o greutate de 80 kg.

De ce tocmai LEAF ?
* Elegant si simplu se integreaza perfect in orice ambianta
* Prietenos cu mediul,nu necesita electricitate,baterii - fara cabluri,fara zgomote
* Husa detasabila si lavabila
* Centura in 3 puncte,ajustabila,reglabila
* Sezlongul incepe sa se miste la o atingere usoara
* Usor de blocat in pozitie statica,pentru a hrani bebelusul
* Sezutul se indeparteaza usor (de baza) pentru depozitare sau pentru calatorii
* Materialul utilizat in interior este 100% bumbac organic,moale si delicat
* Unghi perfect atat pentru somn,cat si pentru joaca
* La fiecare atingere,sezlongul se va balansa pentru 2-3 minute (gratie principiului perpetuum mobile)

LEAF este…
* FERMECATOR,gratie designului elegant,seren,care se integreaza perfect in orice atmosfera
* INTELIGENT,miscarea lui naturala,asemenea unei frunze dureaza pentru aproximativ 3 minute,la fiecare atingere,fara baterii,fara cabruri,fara zgomote si fara alte complicatii…usor de blocat in pozitie statica pentru a hrani bebelusul. Dezpozitarea si transportul sunt rezolvate,gartie posibilitatii de detasare a sezutului.
* CONFORTABIL,sezutul este confectionat din bumbac 100% organic,moale si delicat. Evolueaza o data cu bebelusul pe masura ce acesta creste,creste,creste…unghiul fiind perfect pentru joaca si somnic.

Specificatii:
* Greutate produs : 4.7 kg
* Recomandat de la nastere pana la 80 kg
* Dimensiuni : 45 cm (inaltime) X 71 cm (latime) X 72 cm (adancime)
* Conform normelor Europene ISO 14001
* Testat in Laboratoire National de Metrologie et d’Essais


Cand vine vorba despre bebelusi,NUNA face o singura promisiune: aceea de a crea produse simple,inteligente si stilate !
Concepute de designeri olandezi vizionari,supuse unor teste stricte de siguranta si fiabilitate – NUNA preia o parte din responsabilitatile parintilor,astfel ca acestia sa se bucure de fiecare clipa alaturi de bebelusi.
Adevarul e ca echipamentele bebelusilor vor sta in preajma lor ceva vreme,de aceea NUNA si-a propus sa imbine utilul cu placutul,fiabilitatea cu simplitatea,eficienta cu eleganta. Toate produsele NUNA respecta aceeasi regula,fie ca e vorba despre PEPP - caruciorul ultracompact,manevrabil cu o singura mana,LEAF – sezlongul ce imita miscarea relaxanta a unei frunze,SENA – patutul care se pliaza in cateva secunde sau ZAAZ– scaunul care creste o data cu bebelusul.