Descrierea produsului

Sezlongul Swoon Up de la Babymoov este perfect pentru petrecerea timpului in familie – de la nastere pana la 9 kg! Sezlongul esteextrem de ajustabil si se adapteaza cu usurinta tuturor etapelor de crestere a bebelusului. Inaltimea este reglabila in 2 pozitii, la fel ca si sezutul, care se poate roti la 360 de grade. Mamica poate alege intre o pozitie mai joasa (la 55 cm fata de sol) , sau una mai inalta (la 75 cm fata se sol), in functie de activitatea aleasa – joaca sau relaxare.

caract

Sezlongul de la Babymoov este extrem de inovator prin modul in care combina designul modern si compact cu functionalitatea maxima. Cu ajutorul functiei de ajustare a inaltimii, bebelusul va putea sa observe mai multe lucruri si poate participa la masa, alaturi de restul familiei. De asemenea, parintii il pot supraveghea mai usor, fiind la acelasi nivel cu ei.

Sezutul se poate roti la 360 de grade, pentru ca parintii sa il poate supraveghea pe micut din orice colt al camerei.  Miscarea lina a sezlongului il ajuta pe mezinul familiei sa se relaxeze, iar bara de jucarii le ofera stimulare vizuala. Parintii vor aprecia faptul ca sezlongul se poate plia ultra-compact, pentru depozitarea acestuia in momentele in care nu este folosit. Pernita suplimentara si centura de siguranta cu prindere in 5 puncte le confera bebelusilor o senzatie de siguranta si confort.

Swoon Up este combinatia perfecta dintre stil si functionalitate, fiind alegerea perfecta pentru bebelusi – inca de la nastere.

 

Caracteristici:

3 pozitii de inclinare ale spatarului

Modalitate inovativa de inclinare: pozitia sezutului si a spatarului se modifica separat, pentru a obtine cea mai confortabila pozitie pentru bebelus

Sezutul se poate roti la 360 de grade

Pliere ultra-compacta

Inaltime reglabila in 2 pozitii

Bara de jucarii este ajustabila si se poate indeparta la nevoie

Centura de siguranta cu prindere in 5 puncte

Poate fi folosit de la nastere pana la 9 kg

Acest produs este un Balansoar static, tip sezlong. NU se leagana.

Detalii tehnice:

Materialul husei: Bumbac 100%

Umplutura pernitei si a sezutului: Poliester 100%

Produsul a fost patentat

Dimensiuni:

  • Pozitia de interactiune: 75 x 77,5 x 57 cm
  • Pozitia de relaxare: 52 x 96 x 57 cm
  • Pliat: 52 x 46 x 57 cm

Husa este lavabila la masina de spalat

Sezlong Swoon Up Aluminiu

Ne pare rau,acest produs nu mai face parte din oferta noastra