Descrierea produsului

Kurio Watch 2.0+ SmartWatch-ul final creat pentru copii cu 2 benzi, albastru și schimbare de culoare

Kurio watch 2.0+ este un adevărat SmartWatch cu Bluetooth, creat special pentru copii, ce vine la pachet cu aplicații și jocuri!
Acum vine cu douaă (2) curele interschimbabile pentru a se potrivi stilului tău! banda bonus inclusă își schimbă culoarea chiar pe incheietura mainii! ): rosu spre portocaliu sau mov spre albastru
Jucati jocuri single sau in doi jucatori pe un singur ceas sau conectand doua ceasuri impreuna prin Bluetooth, plus jocuri sensibile la mișcare care ii fac pe copii sa se miste!
Trimiteti mesaje-text prietenilor prin Bluetooth sau share-uiti Emoticoane sau inregistrari vocale cu alte ceasuri Kurio sau device-uri Android
Camera frontală este perfectă pentru selfie-uri, si inregistrare voce aducand un plus de distractie cu ajutorul filtrelor foto si cadrelor speciale!
In plus, are tot ce ai nevoie într-un Smartwatch - Tracker de activitati, player muzical, alarmăa/cronometru, calculator, calendar și multe altele!
Conectați-vă la telefonul smartphone al uparintelui prin Bluetooth prin hands-free pentru a initia sau prelua apelurile. Nu este nevoie de telefon sau contract!
Cu protecție impotriva zgarieturilor si protectie impotriva stropirii, plus aplicatia - „in caz de urgenta; (I.C.E.), in care parintii pot introduce informatiile medicale si de contact ale copilului lor.

Caracteristici tehnice:

Display 1,54" Touch Screen - 240 x 240 pixels
Camera video incorporata
Senzor de miscare incorporat
Baterie reincarcabila 400 mAh Lithium-Ion
Memorie interna: 256 Mb (partial alocata pentru sistemul de operare)
Micro SDHC Card Slot: supoprta pana la 32 GB extra memorie
Micro USB Slot: pentru transferul si incarcarea datelor
Bluetooth 3.0
Speacker si Microfon incorporate
Functie vibratie
Cablu USB inclus
Functioneaza fara conectare la un smarthphone
Compatibil cu PC si MAC - concteaza-te pentru a share-ui fotografii si inregistrari video (pentru orice versiune Windows XP si pentru orice versiune MAC OS 10.10)