Descrierea produsului

Organizarea se invata inca din copilarie, asa ca putin ajutor pentru cel mic se va dovedi benefic peste ani. Acest calendar lunar foarte practic este exact ajutorul de care are nevoie pentru a-si organiza activitatile, temele si timpul de joaca intr-un mod care sa nu i se para obositor ci distractiv. 

Stickerul este realizat din vinil si are textura unei table de scris, iar markerul alb care vine in pachet este perfect pentru a face notitele usor de trecut in calendar. Suprafata este mata si se sterge usor cu un material uscat, iar pentru intretinere si curatare puteti folosi un material umed. 

il puteti lipi oriunde ii este la indemana copilului in casa, pe o suprafata neteda.

Stickerele si tapetul WallPops schimba atmosfera in case din intreaga lume din 1954, cand s-a nascut aceasta frumoasa poveste ca o afacere de familie, in S.U.A. Stickerele si tapetul peel & stick pot fi lipite si dezlipite cu usurinta fara sa-si piarda calitatile. Produsele sunt usor de montat, nu afecteaza suprafetele pe care sunt lipite si pot fi reasezate oricand, astfel incat sa va bucurati de modele noi, potrivite in fiecare moment al vietii celor mici.