Produse
0

Descrierea produsului

Ajuta Brigada Galaxiei sa opreasca extraterestrul mantisoid in Stupul tarator cu picioare mobile, lansator de oua, pistoale cu laser si o gura ciupitoare !

Împiedica Stupul târâtor sa depuna oua si salveaza galaxia ! Extraterestrul mantisoid este în misiune prin galaxie, în dezgustatorul Stup târâtor cu picioare mobile. Împiedica-l sa depuna ouale de insectoid si sa raspândeasca amenintarea extraterestra ! Porneste-l pe Billy Starbeam, conducatorul echipei rosii a Brigazii Galaxiei si camaradul sau robot în speedsterul de eroi cu functie de divizare !

Fereste-te de armele rotative duble cu venin, de picioarele ascutite ca briciul si de gura ciupitoare ! Apoi lanseaza un dublu atac mortal prin divizarea speedsterului de eroi într-un speeder aerian pentru atacuri din aer si un speeder planetar pentru lupta terestra.

Nu permite clocirea oualor de insectoid ! Setul include 2 insectoizi si 3 minifigurine cu arme si accesorii: Billy Starbeam, conducatorul echipei rosii, camaradul robot si un extraterestru mantisoid.

* Setul include 2 insectoizi si 3 minifigurine cu arme: Billy Starbeam, conducatorul echipei rosii, camaradul robot cu propulsor cu reactie si un extraterestru mantisoid !

* Contine un lansator de oua, 2 oua în incubatie care contin 1 insectoid zburator si 1 insectoid târâtor, picioare mobile ascutite ca briciul, pistoale rotative cu laser, o gura ciupitoare si o carlinga care se deschide, cu spatiu pentru o minifigurina !

* Speedsterul de eroi are explozoare detasabile si se divizeaza într-un speedster aerian si un speedster planetar !

* Armele incluse sunt: 2 explozoare si 4 lame !

* Împiedica Stupul târâtor sa lanseze ouale si sa cloceasca dezgustatoarele insectoide !

* Activeaza functia de scindare pentru a dubla puterea de lupta !

* Împinge Stupul târâtor si fa picioarele sa se miste !

* Stupul târâtor masoara peste 14 cm în înaltime, 34 cm în lungime si 30 cm în latime !

* Hero speedster masoara peste 4 cm în înaltime, 16 cm în lungime si 8 cm în latime !

* Speedsterul aerian masoara peste 3 cm în înaltime, 2 cm în lungime si 7 cm în latime !

* Speedsterul planetar masoara peste 4 cm în înaltime, 14 cm în lungime si 5 cm în latime !

 

Nr. minifiguri:3

Numarul pieselor în cutie: 560

Varsta recomandata:8 - 14 ani