Descrierea produsului

Suzeta Ortodontica Curarpox marime 0 pentru copii intre 0 si 7 luni sau intre 3-7kg.

Beneficiile:

  • Calmeaza bebelusii
  • Ortodontica
  • Ajuta la dezvoltarea
  • corecta a cavitatii bucale
  • Asigura o respiratie corecta.

Culoare - PINK.

Pachetul contine 2 suzete ortodontice CURAPROX si o cutie pentru transport si sterilizare.

 

Vârful si laterale plate

Partea laterala plata ghideaza presiunea într-o directie optima din punct de vedere ortodontic, astfel încât este asigurat un spatiu suficient pentru limba.

Împreuna ajuta la prevenirea unei îngustari a maxilarului astfel încât mus catura bebelus ului se formeaza corect. De asemenea, promoveaza respiratia nazala, care asigura o cantitate optima de oxigen catre creier si organism. Toate acestea determina un somn linistit si împiedica aparitia unor infectii la urechi, nas si gât, afectiuni ce pot fi cauzate de respiratia pe gura.

Membrana de silicon

Membrana oscileaza având o textura foarte asemanatoare senzatiei de sân, iar pe lânga faptul ca este placuta, promoveaza dezvoltarea naturala a procesului de deglutitie. Mânerul asigura o buna circulatie a aerului si prin urmare previne iritatia pielii, saliva uscându-se rapid sub membrana.

Procesul natural de înghitire

Forma îngusta a suzetei si membrana de silicon oscilanta permite bebelus ului sa înghita exact ca în procesul natural de înghitire. Cu alte cuvinte, bebelusii isi dezvolta reflexul înghitirii corecte, în acest fel scazând totodata riscul tulburarilor orofaciale.

Experienta tactila

Vârful suzetei având un anumit grad de rugozitate ofera copilului o stimulare tactila pentru limba acestuia.

Ambalaj practic

Ambalajul pentru suzeta este perfect pentru a fi transportata într-un mod igienic si pentru a putea fi sterilizata la cuptorul cu microunde. Contine totodata informatii despre cantitatea de apa necesara, puterea potrivita si durataprocesului de sterilizare.

Igiena

Suzeta poate fi sterilizata la cuptorul cu microunde sau prin fierbere. Poate fi spalata la masina de spalat vase utilizând programul de spalare la 75 de grade Celsius.

Calitate

Realizata de Dr. Herbert Pick, doctor in igiena orala si medicina ortodontica in Kufstein, Austria. Corespunde standardelor DIN EN 1400.