Tablete pentru sterilizare Dodie 32 buc

45Lei

Tablete pentru sterilizare Dodie 32 buc

Cod: PURIO_3700763500287
 • Comenzi telefonice la: 0341 733 029
 • Transport: 15 Lei*
 • Livrare 1-2 zile lucratoare*
 • Livrare rapida direct
  la tine acasa
 • Cauta in peste 100000
  de produse
 • Suport telefonic si online
  specializat
 • Retur in 14 zile, indiferent
  de motiv

Descriere si specificatii

Varsta: 0-3 ani
Pentru: Baieti si Fetite

Tablete pentru sterilizarea ușoară și rapidă la rece.

Utilizare

Spălați biberoanele și tetinele cu o periuță și cu detergent obișnuit, apoi clătiți bine. Umpleți un recipient din sticlă sau din plastic cu apă rece de la robinet. Decupați ambalajul și adăugați una sau două tablete. După ce tableta s-a dizolvat, soluția din recipient poate fi folosită, iar substanța continuă să acționeze timp de 24 de ore. Nu utilizați recipiente metalice pentru a prepara soluția. Nu introduceți obiecte metalice în soluție.
DOZAJ
1 tabletă = 2,5 l apă = 3 biberoane + 3 tetine
2 tablete = 5 l apă = 6 biberoane + 6 tetine
Introduceți biberoanele și tetinele în apă și îndepărtați toate bulele de aer din interiorul acestora. Acestea vor fi sterilizate în interval de 15 minute. Înainte de a prepara conținutul biberonului, spălați-vă bine pe mâini. Scoateți biberonul și tetina din recipient în momentul utilizării. Scurgeți-le bine. Acestea nu necesită clătire, dar dacă doriți să le clătiți, utilizați apă minerală. În perioada de 24 de ore în care soluția continuă să-și facă efectul, puteți să introduceți în aceasta și alte biberoane și tetine, acestea vor fi sterilizate în 15 minute.

ATENȚIE
Provoacă o iritare gravă a ochilor. Poate provoca iritarea căilor respiratorii. Foarte toxic pentru mediul acvatic, cu efecte pe termen lung. Atenție A nu se utiliza în combinație cu alte produse. Se pot degaja gaze periculoase (clor). La contactul cu un acid, aceasta degajă un gaz toxic. Conține: troclosen sodiu.
MĂSURI DE PRECAUȚIE LA UTILIZARE:
În cazul în care consultați un medic, asigurați-vă că aveți la îndemână recipientul sau eticheta. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Utilizați doar în exterior sau într-un loc bine ventilat. Evitați eliminarea directă în mediul înconjurător.
ÎN CAZ DE CONTACT CU OCHII: clătiți cu atenție cu apă timp de câteva minute. Dacă victima poartă lentile de contact, îndepărtați-le, dacă acestea pot fi îndepărtate cu ușurință. Continuați să clătiți. Dacă iritația oculară persistă: consultați un medic.
Depozitați într-un loc bine ventilat. Asigurați-vă că recipientul este închis și etanș. Încuiați locul de depozitare cu cheia. Eliminați conținutul/recipientul în cadrul unui centru de colectare pentru deșeuri periculoase sau speciale.

 

 

Review-uri
Fii primul care evaleaza acest produs
Ai cumparat sau utilizat acest produs? Adauga un review
Intrebari si raspunsuri
Ai nelamuriri legate de produs?

Iti oferim discount cadou!

Adauga-l in contul tau si vei beneficia de reducere din pretul afisat!