Descrierea produsului

Indiferent daca ai avut deja norocul sa vizitezi Taj Mahal si iti doresti un suvenir special al experientei, sau daca visezi sa-l viziteti intr-o buna zi, sau daca pur si simplu apreciezi arhitectura eleganta, acest set LEGO Architecture Landmarks Collection (21056) este ideal pentru tine.

Aceasta provocare inspirationala de indemanare de care te poti bucura in timpul tau liber te lasa sa recreezi un simbol al iubirii eterne si o minune arhitecturala a lumii in stil LEGO.

Descopera detaliile autentice precum cripta mormintelor lui Mumtaz si Shah Jahan, camera centrala cu 2 cenotafe, iwanurile monumentale, domul principal, 4 chhatri si 4 minarete subtiri.

O piesa LEGO cu inscriptia Taj Mahal completeaza un model la scara care va uimi cu siguranta oriunde ar fi expus.

Parte dintr-o colectie de modele LEGO de calitate premium pentru adulti, acest set devine un rasfat fantastic pentru tine.

Poate de asemenea sa fie un cadou inspirat pentru fanii LEGO sau pentru cineva din viata ta care este pasionat de Taj Majal, cultura indiana, calatorii sau arhitectura.

Construieste si expune propriul tau simbol al dragostei eterne cu acest model Taj Mahal (21056) detaliat fabulos din colectia LEGO Architecture Landmarks Collection.

Cripta mormintelor lui Mumtaz si Shah Jahan, incaperea centrala cu cele 2 cenotafe, iwanuri, domul principal, 4 chhatri, 4 minarete si alte detalii autentice sunt recreate superb in stilul LEGO.

Camera centrala poate fi detasata pentru a admira cripta de sub ea. Modelul include de asemenea si o piesa LEGO cu inscriptia Taj Mahal pentru a completa aceasta piesa de rezistenta ce starneste conversatiile fascinante.

Fie ca ai vizitat sau visezi sa vizitezi candva India si monumentul Taj Mahal, sau esti pur si simplu indragostit de calatorie si arhitectura, acest set de constructie ti se adreseaza.

Poate fi de asemenea un cadou deosebit pentru prietenii creativi.Modelul are 20 cm in inaltime, 23 cm latime si 23 cm adancime. Acest model arhitectural devine astfel un obiect impresionant de expus la tine acasa sau la birou.

Acest set de colectie, de 2022 de piese, reprezinta o experienta inedita de asamblare complexa in care sa te afunzi si din care iesi total relaxat si revigorat cu un sentiment real de implinire.

Include instructiuni pas cu pas clare, asa ca pana si incepatorii de kituri LEGO pot construi cu incredere, plus o brosura care spune povestea faimosului Taj Mahal (in limba engleza pentru alte limbi o poti descarca de pe LEGO.com/architecture).

Acest set LEGO Architecture Taj Mahal face parte dintr-o colectie premium de kituri de constructie destinate adultilor care se bucura de proiecte creative indemanatice.