Descrierea produsului

Acest tarc spatios pentru copii este un loc sigur in care ii puteti lasa pe micuti sa se joaca in voie, fara sa va faceti griji ca s-ar putea accidenta. Alaturi de jucariile preferate, copilasii nu se plictisesc, asa ca tarcul este perfect pentru acasa, in vacante sau atunci cand micutii merg in vizita la bunici.

Tarcul are o circumferinta de 365 cm, iar forma pentagonala il face un loc stabil si interesant pentru copilasi. Cele doua deschideri largi usureaza accesul in interior si le permite celor mici sa iasa fara probleme atunci cand deschideti portitele. Pachetul include si o salteluta moale si confortabila, cu margini ridicate pentru siguranta copiilor.

Atunci cand nu este folosit ca tarc de joaca, gardutul poate fi montat ca bariera de protectie in jurul semineului sau pentru a bloca usile de acces in camere in care micutii nu trebuie sa intre nesupravegheati.

Baby Dan este o companie daneza cu traditie de peste 60 de ani, care produce echipamente pentru siguranta, textile si mobilier pentru copii cu varste cuprinse intre 0 si 5 ani. Misiunea pe care si-o asuma Baby Dan este aceea de a crea spatii sigure pentru cei mici, iar produsele sunt premiate international pentru calitatea si functionalitatea lor fara compromis si sunt testate pentru a asigura lipsa oricaror substante daunatoare pentru cei mici.

Tarc de joaca si protectie semineu Baby Dan Park-A-Kid

Ne pare rau,acest produs nu mai face parte din oferta noastra