Descrierea produsului

Terci cu Quinoa – Mar si Scortisoara de la ORGRAN sunt cereale fierbinti scazute in grasimi, cu adaos scazut de zahar, fiind o sursa de fibre cu o varietate de cereale integrale pentru o buna nutritie.

Terci cu Quinoa – Mar si Scortisoara de la ORGRAN vine in 7 plicuri, ceea ce face rapid si usor pentru tine pentru a impachetarea unui micul dejun nutritiv.

Facut cu Quinoa si un amestec de cereale integrale pentru varietate nutritionala, Terci cu Quinoa – Mar si Scortisoara de la ORGRAN pot fi facute atat cu lapte cat si non-lactate in doar 1 minut.

Terci cu Quinoa – Mar si Scortisoara de la ORGRAN este fabricat astfel incat sa corespunda nevoilor nutritionale

FARA: GLUTEN, GRAU, OU, LACTATE, DROJDIE, ALERGENI, OMG – VEGAN Ingrediente Faina de orez, mere bucati (15 %) [Concentrat de mere, zahar invertit, zahar tos, umectant (glicerol), Fibre de citrice, Regulator de aciditate (Acid Malic), pectina (emulgator), aroma (naturala)], faina de mazare galbena, faina de Quinoa (10 %), Psyllium, tarate, orez brun, scortisoara (3 %), emulgator: Monoglyceride de legume, sare iodata, Turmeric, Extract de rozmarin.

Terci cu Quinoa mar si scortisoara x 210g Orgran

Ne pare rau,acest produs nu mai face parte din oferta noastra