Tractor Bruder mare pe senile Cat

440Lei

Tractor Bruder mare pe senile Cat

Cod: BR02452
Suna pentru stoc!
 • Comenzi telefonice la: 0341 733 029
 • Transport: 4 Lei*
 • Livrare 1-2 zile lucratoare*
 • Livrare rapida direct
  la tine acasa
 • Cauta in peste 100000
  de produse
 • Suport telefonic si online
  specializat
 • Retur in 14 zile, indiferent
  de motiv

Descriere si specificatii

Varsta: 3-6 ani
Pentru: Baieti

Designul si dimensiunea tractorului mare pe senile CAT cu senilele sale delta proeminente, ii impresioneaza pe toti ce privesc vehiculul.

Aceste masini sunt utilizate in principal pe santierele mari de constructii si in regiunile miniere pentru nivelarea suprafetelor mari.

O caracteristica deosebita este pista de legaturi complet functionala, care este formata din 62 de legaturi si nu prezinta nicio slabiciune chiar si in conditiile dificile la care vehiculul este supus zilnic (teren nisipos).

Inaltimea si inclinarea lamei puternice de nivelare pot fi reglate.

Inaltimea impresionantului scarificator poate fi reglata.

Usile cabinei pot fi deschise pentru a permite figurinelor bworld sa intre in tractorul pe senile, pentru a face simula realitatea.

Nu este nimic care sa impiedice copilasi sa se joace in mod realist cu aceasta masina electrica, in dormitorul lor sau afara.

Accesoriile pentru santier sunt ideale pentru vehiculele de la BRUDER. In centrul fiecarui produs realizat de BRUDER, se afla copilul care se joaca.

Jocul nu este un scop in sine, ci le permite copiilor sa traiasca experiente din lumea adultilor pe care sa le poata folosi pentru propria lor dezvoltare.

In conformitate cu acest principiu, produsele BRUDER sunt dezvoltate ca „jucarii macheta”.

Acestea incurajeaza copiii sa imite viata reala sub forma jocurilor de rol; functional pentru a-i ajuta sa inteleaga mediile tehnice, permitandu-le sa „inteleaga prin apucare”.

O atentie speciala este acordata interactiunii bine echilibrate a functiilor de joc usor de manevrat si a modelelor care sunt aproape de realitate si ofera cel mai mare nivel posibil de stabilitate.

Sloganul companiei BRUDER „la fel ca originalul” se manifesta, in special, in produsele din Seria Pro si bworld.

Datorita produselor de inalta calitate, BRUDER, se claseaza printre cei mai importanti producatori de vehicule din plastic din Europa.

BRUDER se straduieste in permanenta sa obtinem un nivel ridicat de satisfactie a clientilor, care se bazeaza pe inovatie, expertiza in tehnologia plastica si preocuparea pentru mediu, in timp ce folosesc resursele intr-un mod responsabil.

Review-uri
Fii primul care evaleaza acest produs
Ai cumparat sau utilizat acest produs? Adauga un review
Intrebari si raspunsuri
Ai nelamuriri legate de produs?

Iti oferim discount cadou!

Adauga-l in contul tau si vei beneficia de reducere din pretul afisat!