Tricicleta 4 moduri utilizare Prime Grey Zopa

1099Lei

Tricicleta 4 moduri utilizare Prime Grey Zopa

Cod: 62454
  • Comenzi telefonice la: 0341 733 029
  • Transport: gratuit*
  • Livrare 1-2 zile lucratoare*
  • Livrare rapida direct
    la tine acasa
  • Cauta in peste 100000
    de produse
  • Suport telefonic si online
    specializat
  • Retur in 14 zile, indiferent
    de motiv

Descriere si specificatii

Varsta: 6 luni - 3 ani
Pentru: Baieti si Fetite

Cu un design elegant si modern, tricicleta Prime este ideala pentru iesiri sigure si placute in orice moment.

Micutul tau va pasi intr-o lume fascinanta si distractiva atunci cand se plimba cu tricicleta Prime de la ZOPA.

Sunt 4 moduri de utilizare care il vor ajuta pe copilas sa se obisnuiasca sa capete incredere si independenta in miscari.

DESIGN MODERN

La fiecare plimbare tricicleta va atrage toate privirile gratie designului sau modern trendy si cu accente premium. Manerulul tricicletei este reglabil pe inaltime pentru confortul parintilor iar cosul de depozitare este incapator, puteti lua cu voi jucariile micutului, dar si alte lucruri necesare in timpul plimbarilor. Totodata bara de protectie si pedalele se pot detasa, lucru recomandat dupa ce micutul invata sa isi tina echilibrul. .

MULTIFUNCTIONALA

Pe masura ce micutul tau creste si se dezvolta, tricicleta Prime ii ofera 4 moduri de utilizare. In primul mod de utilizare, micutul este orientat cu sezutul spre parinte, iar pedalele si manerele de prindere sunt detasate. In al doilea mod de utilizare, micutul este orientat cu fata la sensul de deplasare, iar pedalele si manerele de prindere sunt detasate. In al treilea mod de utilizare, copilul poate sa stea cu spatele la parinte, cu pedalele si manerele de prindere atasate, pentru a-si exersa abilitatea de a pedala si mentine echilibrul. In al patrulea mod de utilizare, micutul sta cu spatele la parinte, cu pedalele si manerele atasate. Parintele nu mai controleaza tricicleta cu manerul inclus, bara de protectie este stransa si micutul o foloseste in mod independent.

PLIMBARI SIGURE SI DISTRACTIVE

Sezutul tricicletei se roteste 360 de grade, poate fi orientat atat cu fata la parinte cat si cu spatele pentru o supraveghere cat mai buna. Pentru a spori confortul micutului spatarul se inclina in 2 pozitii iar centurile de prindere sunt in 5 puncte pentru a-l mentine in siguranta pe copilas in timpul plimbarilor. Tricicleta Prime de la ZOPA este prevazuta cu sistem de franare pentru a nu exista accidentari. Copertina anti-UV il protejeaza pe micut de razele nocive ale soarelui, dar si de ploaie sau vant. .

Se recomanda utilizarea de la 6 luni pana la 3 ani

Greutate maxima admisa: 25 kg

 

Review-uri
Fii primul care evalueaza acest produs
Ai cumparat sau utilizat acest produs? Adauga un review
Intrebari si raspunsuri
Ai nelamuriri legate de produs?

Iti oferim discount cadou!

Adauga-l in contul tau si vei beneficia de reducere din pretul afisat!