Tricicleta multifunctionala pliabila Coccolle Vispo Turquoise Tide

799Lei

Tricicleta multifunctionala pliabila Coccolle Vispo Turquoise Tide

Cod: 322011132
Produsul nu este momentan in stoc!
  • Comenzi telefonice la: 0341 733 029
  • Transport: gratuit*
  • Livrare 1-2 zile lucratoare*

Alte culori disponibile

  • Livrare rapida direct
    la tine acasa
  • Cauta in peste 100000
    de produse
  • Suport telefonic si online
    specializat
  • Retur in 14 zile, indiferent
    de motiv

Descriere si specificatii

Varsta: 1 ani si 6 luni - 6 ani
Pentru: Baieti

Tricicleta multifunctionala Coccolle Vispo este cea mai recenta adaugare la gama noastra de triciclete.

Stim cu totii ca plimbarile si activitatile fizice  in aer liber sunt foarte importante pentru un stil de viata sanatos, iar acest lucru este valabil atat pentru adulti cat si pentru copii, astfel ca va recomandam sa scoateti tricicleta cat mai des.

Tricicleta Vispo este stabila, rezistenta si perfecta pentru toate aventurile pe 3 roti ce vor urma. Este realizata dintr-un material inovativ, un aliaj special cu adaos de magneziu, iar datorita acestui lucru avem un cadru usor, rezistent si lipsit de orice punct de sudura.

Produsul este unul versatil avand un sezut cu rotatie 360 de grade pentru a-l putea folosi in pozitia dorita inca din primele clipe. Pozitia de somn este nelipsita indiferent daca sezutul este cu fata spre sensul de mers sau cu fata spre parinte.

Coccolle Vispo este o tricicleta multifunctionala la cel mai inalt nivel fiind dotata cu un set de componente ajustabile astfel incat tricicleta sa poata fi adusa cat se poate de aproape de constitutia si nevoile micilor utilizatori. Sezutul generos este echipat cu o husa comoda, iar spatarul ajustabil face din orice pui de somn un ragaz odihnitor intre plimbari. In pozitia cu spatele la sensul de mers, ghidonul tricicletei se pliaza, conferind o pozitie si mai confortabila pe spate. Sezutul rotativ este un real ajutor parintilor deoarece acestia pot fixa directia celui mic prin simpla atingere de buton. Cele 2 suporturi de picioare fac din tricicleta Vispo un produs ideal indiferent de varsta si inaltimea copilului. Mai mult, pentru confortul celor mari, am prevazut produsul cu un maner ergonomic si telescopic, ajustabil pe 3 niveluri care fac din impinsul tricicletei o actiune facila si relaxanta.

Multe produse complexe sunt si complicate, dar acest lucru nu i se aplica tricicletei Vispo intrucat montajul, manevrarea si utilizarea produsului pot fi realizate de oricine, fara a fi nevoie de cunostiinte tehnice sau vreun talent special. Tricicleta este echipata cu sistem de roata libera, frana pe ax si accesorii care o fac ideala inca de la varsta de 1 an jumatate. Mai mult, tricicleta Vispo este complet pliabila astfel ca atunci cand nu este folosita, nu e nevoie de mult spatiu pentru depozitare sau transport.

Protectie de la cea mai mica varsta: tricicleta Vispo este echipata cu centura de protectie in 3 puncte, inel de protectie si o copertina generoasa, astfel ca cel mic va avea un loc sigur si ferit de intemperii pe parcursul oricarei plimbari. Chiar daca nu il puteti lasa singur in tricicleta, puteti fi sigur ca elementele enumerate mai sus ii garanteaza copilului o pozitie comoda si corespunzatoare pentru dezvoltarea sa.

Ca accesorii, Coccolle Vispo vine alaturi de un saculet pentru jucarii care se poate agata pe tija auxiliara a produsului si un suport de pahar pentru a avea mereu la indemana o bautura pentru cel mic sau pentru parinte.

Caracteristici principale:

-complet pliabila cu pozitia verticala dupa pliere

-ghidon pliabil

-sistem roata libera

-2 seturi de suport de picioare

-sezut cu rotatie 360 grade

-frana pe ax

-inel de protectie si centura de siguranta in 3 puncte

-maner de parinte telescopic cu 3 pozitii de ajustare

-cadru din aliaj de magneziu

-roti silentioase din spuma EVA, rezistente si durabile

 

Specificatii :

Dimensiuni (L*l*i cm) : 80x60x90
Greutate produs : 10,45 kg
Greutate maxima suportata (kg) : 25 kg
Material roti : spuma Eva
Sezut reversibil
Sistem de pliere
Dimensiuni pliat (L*l*i cm) : 54x52x70 - fara tija parinte
Dimensiuni roti fata/spate : 23/20 cm
Ecartament roti fata/spate (cm) : 42 cm

Review-uri
Fii primul care evalueaza acest produs
Ai cumparat sau utilizat acest produs? Adauga un review
Intrebari si raspunsuri
Ai nelamuriri legate de produs?

Iti oferim discount cadou!

Adauga-l in contul tau si vei beneficia de reducere din pretul afisat!