Descrierea produsului

Gorjuss Cityscape Troler - My Story de la Santoro este un rucsac usor de manevrat ce poate fi tras impreuna cu roțile utilizand manerul extensibil sau poate fi purtat ca un rucsac datorita curelelor reglabile.

Trolerul de la Santoro are un design special cu tematica My Story,descrisa intr-o paleta de culori vibrante de albastru verzui, lmagenta si rosu, imprimat cu simapatica fetita Gorjuss inconjurata de repere iconice spaniole.

Gorjuss Cityscape Troler - My Story de la Santoro este dotat cu trei compartimente interioare cu fermoar, fiecare avand un decor de alama antic,trolerul are un spatiu amplu in interior pentru pastrarea bunurilor în siguranta.
Primul compartiment are buzunare suplimentare si suporturi pentru stilouri, iar compartimentul principal are un separator captusit pentru a ajuta la organizarea articolelor.
De asemenea, pe partea exterioară a rucsacului există doua buzunare laterale, elastice, pentru a purta sticle de bauturi cu acces usor.
Fie ca este vorba de scoala, de munca sau de o excursie, acest troler de la Santoro este un obiect esential pentru o fată in mișcare!

  • Dimensiuni (L x l x h cm): 55x21x32
  • Material: Poliester
  • Tip inchidere: Cu fermoar