Descrierea produsului

Troler evolution LOL Surprise Hearts scoala

Troler evolution LOL Surprise Hearts scoala cu ghiozdan detasabil, practic si colorat, cu decor special, plastifiat, cu fetitele LOL Surprise: D.J., 80's B.B. si V.R.Q.T.

Ideal pentru fanele papusilor LOL, vesel, colorat si cu trei dintre adorabilele papusele ca decor. Produsul este unul original, de cea mai buna calitate, importat doar de JadFlamande.ro. 
Fancy, vesele si pline de culoare, ghiozdanul propus pentru scoala are un compartiment mare, spatios, care se inchide cu fermoar. Interiorul este impermeabil, pentru a proteja rechizitele din interior. Usor buretat, spatele ghiozdanului este confortabil la purtare. Bretelele reglabile si late sunt usor buretate. Buzunarul frontal, decorat, se inchide cu fermoar. 
Intregul ghiozdan este imprimat cu inimioare multicolore pe un fond turcoaz. Marginile cusaturilor frontale sunt decorate cu sclipici plastifiat turcoaz. Poate fi purtat si in mana, de bareta speciala. 
Ghiozdanul se ataseaza si se detaseaza usor de pe sistemul de troler, cu ajutorul baretelor cu arici de pe spate. 

Trolerul pliabil pentru scoala Evolution poate fi folosit pentru toate tipurile de ghiozdane sau rucsacuri care au sistem de prindere pentru trolere, este complet pliabil si are roti rezistente cu diamentrul de 14 cm. Ocupa putin spatiu atunci cand este depozitat acasa sau in deplasare. Se manevreaza prin simpla tragere a manerului rabatabil si prin pozitionarea ghiozdanului pe suport.

Manerul extensibil se poate bloca la dimensiunea dorita, iar rotile de 14cm sunt silentioase, permitand urcarea facila a scarilor si a bordurilor. Tava frontala este reglabila, avand 4 pozitii, astfel incat sa permita fixarea ghiozdanului la orice nivel de incarcare sau atasarea unui alt ghiozdan. Bretelele ghiozdanului sunt protejate atunci cand acesta este fixat pe troler. Pliabil, poate fi depozitat atunci cand nu este in folosire.
 

Dimensiuni: 33x14x43 cm
Dimensiuni cu troler: 39x26x55 (84cm manerul deschis la maxim)
Material: poliester
Material troler: Plastic, aluminiu, cauciuc.
Culoare predominanta: turcoaz

Troler evolution cu ghiozdan pentru scoala LOL Surprise Hearts

Ne pare rau,acest produs nu mai face parte din oferta noastra