Descrierea produsului

Troler integrat LOL Surprise Hearts scoala 45 cm

Troler integrat LOL Surprise Hearts pentru scoala, incapator si practic, de 45 cm, este decorat cu imaginea a trei papusele LOL pe care fetitele le vor adora: D.J., 80's B.B. si V.R.Q.T. Imprimeul cu inimioare multicolore pe fond turcoaz adauga dragalasenie.

Ghiozdanul are doua compartimente mari, ce se inchid cu fermoar dublu, roz. Buzunarul frontal, plastifiat, se inchide cu un fermoar decorat cu un accesoriu cu glitter, roz.  Interiorul este rezistent la apa, pentru a proteja rechizitele si manualele din ghiozdan. Pe laterale se afla doua buzunare din plasa roz, pentru obiectele ce trebuie tinute la indemana si sticla de apa. Partea inferioara a ghiozdanului este din plastic dur, turcoaz, mentinand perfect forma ghiozdanului si oferind rezistenta la transportul pe roti. Cusaturile frontale sunt decorate cu banda plastifiata cu sclipici turcoaz, pentru un plus de stralucire.

Feminin si dulce, cu inimioare si adorabilele fetite LOL Surprise!, ghiozdanul permite organizarea tuturor articolelor scolare foarte usor. Bretelele buretate sunt reglabile, iar trolerul poate fi transportat si in mana, de bareta speciala, buretata.
Sistemul de troler, compact, este integrat si nu poate fi detasat de ghiozdan. Bretelele se depoziteaza in husa speciala, pentru a nu incomoda la transportul pe roti si pentru a nu se murdari. Pentru a proteja de murdarirea accidentala a hainelor, rotile se acopera cu o clapeta ce se fixeaza rapid, cu ajutorul ariciului, atunci cand trolerul integrat este purtat pe spate. 

Dimensiuni ghiozdan: 32x45x21
Dimensiuni totale cu troler: 32x55x21
Material: poliester
Culoare predominanta: turcoaz

Nota: Fiecare produs este finisat manual si, drept urmare, pot aparea diferente ale detaliilor de la piesa la piesa. Produsul trebuie tinut departe de surse de caldura. Se poate face transfer de culoare in cazul in care apare atingerea repetata de un obiect de culoare deschisa.

Troler integrat pentru scoala LOL Surprise Hearts 45 cm

Ne pare rau,acest produs nu mai face parte din oferta noastra