Descrierea produsului

Troler Blackfit8 Unicorns de scoala 42 cm

Un sistem pentru scoala Troler Blackfit8 Unicorns de 42 cm, cu ghiozdan detasabil cu inorogi. Intr-o frumoasa si dragalasa nuanta de roz, ghiozdanul este imprimat cu inorogi cu coama multicolora si multe alte elemente pe placul fetitelor: inimioare, diamante frumos colorate si stelute. Trolerul Blackfit8 Unicorns transmite mesajul "Unicorns are real".

Cu un compartiment principal spatios, ghiozdanul pentru scoala are si un buzunar incapator, securizat cu fermoar. Spatele ghiozdanului, usor buretat, ofera confort la purtarea pe spate, la fel si bretelele, reglabile si buretate. Poate fi transportat si cu ajutorul baretei de mana. 
Atunci cand ghiozdanul devine prea greu incarcat se recomanda utilizarea sistemului de troler, care permite transportul facil. Detasarea si atasarea de troler se face cu ajutorul baretelor cu arici. 
Partea de jos a ghiozdanului este securizata impotriva zgarieturilor si a umiditatii cu o baza protectoare din plastic conceputa special pentru ghiozdane de acest tip.

Dimensiuni: 32x42x15
Dimensiuni cu troler: 32x54x22 (32x85,5x22 cu manerul trolerului extins la maxim)

Material: poliester
Material troler: plastic, aluminiu
Culoare predominanta: roz

Nota: Fiecare produs este finisat manual si, drept urmare, pot aparea diferente ale detaliilor de la piesa la piesa. Produsul trebuie tinut departe de surse de caldura. Se poate face transfer de culoare in cazul in care apare atingerea repetata de un obiect de culoare deschisa.

Troler pentru scoala Blackfit8 Unicorns 42 cm

Ne pare rau,acest produs nu mai face parte din oferta noastra