Descrierea produsului

Improspateaza-ti timpul de redare cu Magic Sparkle Unicorn magic de la Barbie ™ Dreamtopia - corpul sau se aprinde si suna atunci cand este activat in doua moduri!

Luminile si sunetele creeaza un moment wow de fiecare data cand sunt jucate si sunt atat de distractive pentru a se repeta mereu .

Pentru a incepe distractia, purtati pur si simplu coama unicornului - este extra-lunga si luminos roz pentru fantezie - cu peria inclusa "magica", sau apasati butonul de pe corpul unicornului.

Iubitorii de basm va pot spune tot felul de povesti fantastice, pentru ca atunci cand intrati in Dreamtopia cu surorile Barbie® si Chelsea ™, va treziti intr-o lume in care visele devin realitate!

Barbie ™ Dreamtopia Brush n 'Sparkle Unicorn adauga magie jocului cu patru lumini si sunete diferite pentru a adauga surpriza si incantare!   

Exista doua moduri de a juca - periati coama de unicorn de lunga roz cu peria inclusa sau apasati butonul de pe corpul unicornului; cu toate acestea, faceti acest lucru, efectul este intotdeauna magic.     

Un corp stralucitor, alb, cu stele decolorate cu culori, prezinta luminile, in timp ce coama si coada roz si copitele albastre adauga o distractie fantastica!