Descrierea produsului

Unt de Ghee vegan din ulei de masline bio 200g Bonsan

Untul de Ghee este un unt clarificat, originar din India si foarte folosit in bucataria asiatica si orientala. Se obtine prin incalzirea untului la temperaturi joase, untul devenind purificat de reziduri solide si apa, de unde si denumirea de unt clarificat. In mod traditional se prepara din lapte, iar ca alternativa pentru vegani, Bonsan a dezvoltat o varianta vegana din ulei de masline  si unt de cacao.

Se foloseste ca inlocuitor de unt, intins pe paine prajita sau in alte produse si retete care necesita unt.

Ingrediente: ulei extravirgin de masline* (76%), unt de cacao* (20.6%), lecitina de SOIA*
*din agricultura ecologica

Valori nutritionale/100g:
Energie: 3693kj / 898kcal
Grasimi: 99.7g din care saturate 23.7g
Carbohidrati: 0.3g din care zaharuri 0.2g
Fibre: 0g
Proteine: 0g
Saruri: 0g

Produs certificat ecologic

200g

Tara de origine: Italia