Descrierea produsului

Caracteristici:
* Acest Video Interfon Digital se distinge prin functia lui unica care-i ofera posibilitatea parintelui de a roti camera video in sus/jos/stanga/dreapta,precum si de a face zoom la imaginea bebelusului,fara a intra in camera acestuia.
* Gratie acestei functii,videomonitorul ofera cea mai mare acuratete in supravegherea bebelusului.

1. Monitor color,portabil cu diametrul de 6.5 cm
* Monitorul poate fi plasat pe un trepied,static (pe perete),sau poate fi fixat pe talie cu ajutorul dispozitului inclus (pentru portabilitate maxima).
* Microfonul foarte sensibil va reda cu acuratete toate sunetele din preajma bebelusului – volumul acestua fiind reglabil. Pentru claritate maxima,videomonitorul ofera posibilitatea selectiei canalelor.

2. Functia ZOOM si cea de control al unghiului camerei Monitorul se distinge prin aceasta functie unica,care-i ofera posibilitatea parintelui de a monitoriza miscarile bebelusului din orice unghi posibil,precum si de a mari imaginea bebelusului. Toate aceste facilitati poti fi realizate utilizand doar unitatea parentala,nefiind nevoie sa miscarea manuala a camerei.

3. Controlul luminozitatii si a volumului sunetului Pentru a obtine o imagine clara puteti regla luminozitatea monitorului,in aceasi masura puteti regla si volumeul sunetului.

4. Baterie reincarcabila / Adaptor AC Unitatea parentala contine o baterie reincarcabila,care dureaza pana la 10 ore. Puteti utiliza,de asemenea adaptorul AC inclus in colet. Bateria trebuie reincarcata doar atunci cand ledul specific va va indica acest lucru.

5. Modulul "Led" Puteti inchide monitorul si totusi sa monitorizati activitatea bebelusului. Exista 5 leduri cu infrarosu care va indica acest lucru (chiar si pe perioada noptii).

* Posibile interferente: Acest aparat este conform cu normele RTT si directive 1995/5/EC a Uniunii Europene.
* Pentru a evita posibilele interferente cu alte aparate de emisie-receptie,plasati videofonul departe de televizor,calculator,frigider.
* Folositi un alt canal de transmisie,in cazul in care ati constatat ca un canal are probleme.
* Atentie! Videofoanele nu inlocuiesc supervizarea unui adult,este esentiala verificarea periodica a bebelusului de catre un adult.

Video Interfon Digital BabyZoom

Ne pare rau,acest produs nu mai face parte din oferta noastra