Descrierea produsului

Caracteristici:
* Summer Infant – Video Interfon Digital "Secure Sight Hendheld"
* Acest Video Monitor Digital se distinge prin claritatea imaginii oferite,prin acuratetea sunetelor,(veti putea auzi nu doar miscarile,ci si respiratia bebelusului) precum si prin adaptabilitatea lui la intensitatea scazuta a luminii.
* Camera videomonitorului poate fi usor adaptata la diferite unghiuri,asa incat orinde o veti pozitiona,imaginile obtinute vor fi relevante.

1. Monitor color,portabil cu diametrul de 5 cm
* Designul ecranului este special conceput pentru eficiata maxima,iar portabilitatea si claritatea imaginii sunt punctele lui forte.
* Monitorul poate fi plasat pe un trepied (static),sau poate fi fixat pe talie cu ajutorul dispozitului inclus (pentru portabilitate maxima).
* Microfonul foarte sensibil va reda cu acuratete toate sunetele din preajma bebelusului – volumul acestua fiind reglabil.
* Pentru a-si conserva energia,monitorul dispune si de functia "video sleep" – ecranul nu va functiona in acest caz,insa functiile audio vor functiona normal.
* In acest caz,este disponibila si functia "Sound Lights" – 6 leduri vor ilumina monitorul,in functie de nivelul sunetelor din preajma bebelusului (aceasta functie este utila,in mod special,daca va aflati intr-o camera zgomotoasa).

2. Controlul luminozitatii si a volumului sunetului
* Pentru a obtine o imagine clara puteti regla luminozitatea monitorului,in aceasi masura puteti regla si volumeul sunetului.

3. Tehnologia 900 MHz Technology
* Aceasta tehnologie ofera o acuratete deosebila a sunetului,precum si posibilitatea schimbarii canalelor in cazul unor interferente.
* Acoperirea de 120 m,in interiorul casei,va asigura posibilitarea supravegherii de la distanta a bebelusului.

4. Baterie reincarcabila / Adaptor AC
* Unitatea parentala contine o baterie reincarcabila,care dureaza pana la 10 ore.
* Puteti utiliza,de asemenea adaptorul AC inclus in colet.
* Bateria trebuie reincarcata doar atunci cand ledul specific va va indica acest lucru.

5. Modulul "Led"
* Puteti inchide monitorul si totusi sa monitorizati activitatea bebelusului. * Exista leduri cu infrarosu care va indica acest lucru (chiar si pe perioada noptii).

6. Iesire AV/USB
* Puteti vedea imaginile receptionate de acest videofon pe ecranul televizorului sau al calculatorului.
* Inainte de a utilizarea videofonului,asigurati-va ca ati pozitionat camera departe de televizor,receptoare de semnal sau aparate radio.

Posibile interferente:
* Acest aparat este conform cu normele RTT si directive 1995/5/EC a Uniunii Europene.
* Pentru a evita posibilele interferente cu alte aparate de emisie-receptie,plasati videofonul departe de televizor,calculator,frigider.
* Folositi un alt canal de transmisie,in cazul in care ati constatat ca un canal are probleme.

Atentie! Videofoanele nu inlocuiesc supervizarea unui adult,este esentiala verificarea periodica a bebelusului de catre un adult.

Video Interfon Digital Secure Sight Hend

Ne pare rau,acest produs nu mai face parte din oferta noastra