Descrierea produsului

Zâne si flori din snururi si panglici de hârtie

Seria Idei Creative contine o multitudine de sfaturi practice,idei,descrieri de diferite tehnici de creatie precum tehnica servetelului,pictura pe sticla,însirarea de margele. Ideile creative pot fi puse în practica atât de catre copiii de gradinita sau scolari,precum si de catre adultii pasionati de hobby creativ. Cartile au o prezentare prietenoasa,sunt tiparite în policromie,format 16,5 x 19,5 cm sau 16,5 x 23,5 cm,32 pagini.

Cartea de fata prezinta multiplele moduri în care se pot utiliza snururile si panglicile din hârtie. Din aceste materiale care se gasesc într-o varietate foarte mare de culori se pot confectiona flori,jardiniere,coronite,zâne,pitici si sunt foarte utile chiar si la împachetat. Recomandam folosirea lor la confectionarea decoratiunilor de Paste sau de Craciun alaturi de copii,deoarece unele modele sunt usor de realizat. îndeletnicirile manuale în comun sunt o mare bucurie în sine,iar ornamentele realizate constituie amintiri foarte placute.
Recomandam aceasta carte gradinitelor si scolilor deoarece lucrul cu hârtia dezvolta aptitudinile manuale si creativitatea copiilor.