Abtibilduri cu Masini si album de colectie

11Lei

Abtibilduri cu Masini si album de colectie

Cod: JFR51066
  • Comenzi telefonice la: 0341 733 029
  • Transport: 15 Lei*
  • Livrare 1-2 zile lucratoare*
  • Livrare rapida direct
    la tine acasa
  • Cauta in peste 100000
    de produse
  • Suport telefonic si online
    specializat
  • Retur in 14 zile, indiferent
    de motiv

Descriere si specificatii

Varsta: 3-9+ ani
Pentru: Baieti

Abtibilduri cu Masini si album de colectie, set 48 bucati pe coala

  • Dimensiuni aproximative stickere: 10...40 mm;
  • Stickere cu masini de curse multicolor colorate, conturate cu margini holografice;
  • Setul contine si un album in care se pot lipi aceste stickere;
  • Stickere de calitate, cu proprietati adezive superioare pe majoritatea materialelor;
  • Pret per coala;
  • Varsta recomandata: 3+

Ce este mai minunat decat sa iti poti impodobi mediul inconjurator zilnic cu lucruri sau imagini minunate. Aici se incadreaza si stickerele cu masini de curse multicolor colorate, conturate cu margini holografice.

Aceste splendide masini de curse pot fi alaturi de tine permanent acasa, la scoala sau in excursii. Intr-adevar, aceste superbe stickere pot fi lipite pe peretii camerei tale sau pe mobilier. Si baia ta poate fi decorata cu superbe masini de curse sau cu elemente si accesorii care amintesc de vibranta lume a curselor auto, indiferent ca este vorba despre GT-uri sau masini de formula 1. Si copertile caietelor sau cartilor tale pot fi infrumusetate cu oricare dintre aceste stickere cu automobile pe care ti le propunem sa le cumperi. Chiar si penarul sau ghiozdanul tau de scoala, rucsacul de calatorie sau micul geamantan de voiaj asteapta cu bucurie sa fie infrumusetate de abtibilduri cu masini de mare viteza. Totodata, felicitarea sau cadoul pentru prietenii tai pot fi conturate cu aceste stickere.

Marea majoritate covarsitoare a baietilor iubesc masinile, viteza si cursele cu automobile. Acest set de stickere, impreuna cu albumul in care acestea se pot lipi, constituie un minunat cadou, indiferent de ocazie, care cu certitudine va bucura orice baiat a carui pasiune certa sunt automobilele. Setul contine o multitudine de imagini captivante cu masini de sport (GT-uri si de formula 1) si diverse accesorii legate de cursele cu automobile (conuri pentru slalom, casti de piloti, steaguri pentru start/sosire, jante, vitezometre, cupe pentru invingatori, semafor pentru linia boxelor).

Pentru a obtine cele mai bune si de durata momente alaturi de masinile de curse de pe colile cu stickere, iti recomandam urmatoarele. Degreseaza cu solutie diluata de sapun sau alcool suprafata pe care urmeaza sa lipesti stickerele - alege degresantul potrivit astfel incat sa nu deteriorezi suprafata pe care vei lipi stickerele. Lasa sa se usuce si sterge apoi suprafata cu o carpa moale uscata. Dezlipeste usor cu unghia stickerul de pe coala cu abtibilduri si lipeste-l cat mai repede (astfel incat sa nu se lipeasca de el scame, firimituri, etc.) pe suprafata pe care ai ales-o. Apasa usor si netezeste cu o carpa moale stickerul lipit astfel incat acesta sa adere uniform si fara bule de aer pe suprafata dorita.

Review-uri
Fii primul care evalueaza acest produs
Ai cumparat sau utilizat acest produs? Adauga un review
Intrebari si raspunsuri
Ai nelamuriri legate de produs?

Iti oferim discount cadou!

Adauga-l in contul tau si vei beneficia de reducere din pretul afisat!