Balsam de curatare faciala 3 in 1 cu acid oleanolic Hello Clean Bio Balance 100 ml

70Lei

Balsam de curatare faciala 3 in 1 cu acid oleanolic Hello Clean Bio Balance 100 ml

Cod: 8697711601545
Produsul nu este momentan in stoc!
  • Comenzi telefonice la: 0341 733 029
  • Transport: 15 Lei*
  • Livrare 1-2 zile lucratoare*
  • Livrare rapida direct
    la tine acasa
  • Cauta in peste 100000
    de produse
  • Suport telefonic si online
    specializat
  • Retur in 14 zile, indiferent
    de motiv

Descriere si specificatii

Pentru: Mamici

Balsam de curatare faciala 3 in 1 cu acid oleanolic, Hello Clean, Bio Balance, 100 ml

Balsamul de curatare faciala cu acid oleanolic de la Bio Balance are la baza o formula naturala unica. Textura de serbet a balsamului demachiant se transforma, la contactul cu pielea, intr-un ulei matasos ce curata delicat machiajul rezistent la apa, crema cu factor de protectie solara si toate impuritatile adunate peste zi, lasand pielea hidratata si catifelata.

Acidul oleanolic controleaza excesul de sebum, minimizand porii, astfel ca te vei bucura de o piele matifiata si hidratata.

Dupa curatare, pentru un efect matifiant maxim, poti aplica Super Serumul cu Acid Glicolic 8% sau cu Super Serumul cu Acid Salicilic pur 2% de la Bio Balance.

Instructiuni de folosire: Foloseste spatula inclusa in cutie pentru a scoate cantitatea de produs dorita. Maseaza balsamul pe pielea uscata prin miscari circulare delicate, cu varful degetelor, pana cand impuritatile si machiajul sunt complet dizolvate. Apoi adauga apa calduta si maseaza din nou. Clateste bine apa calduta. Atunci cand indepartezi machiajul ochilor, tine pleoapa inchisa.

Doar pentru uz extern. Nu lasa la indemana copiilor. Depoziteaza produsul intr-un loc rece, uscat si ferit de razele directe ale soarelui.

Ingrediente:  Caprylic/Capric Triglyceride, Dicaprylyl Carbonate, PEG-20 Glyceryl Triisostearate, Cera Alba, Butylene Glycol, Oleanolic Acid, Enantia Chlorantha Bark Extract, Hoya Lacunosa Flower Extract, Polysorbate 20, Tocopherol.

Review-uri
Fii primul care evalueaza acest produs
Ai cumparat sau utilizat acest produs? Adauga un review
Intrebari si raspunsuri
Ai nelamuriri legate de produs?

Iti oferim discount cadou!

Adauga-l in contul tau si vei beneficia de reducere din pretul afisat!