Biberon Nuk First Choice Plus Sticla 120ml tetina silicon M 0-6 luni bleu

41Lei

Biberon Nuk First Choice Plus Sticla 120ml tetina silicon M 0-6 luni bleu

Cod: MAR-N2662
Produsul nu este momentan in stoc!
  • Comenzi telefonice la: 0341 733 029
  • Transport: 15 Lei*
  • Livrare 1-2 zile lucratoare*
  • Livrare rapida direct
    la tine acasa
  • Cauta in peste 100000
    de produse
  • Suport telefonic si online
    specializat
  • Retur in 14 zile, indiferent
    de motiv

Descriere si specificatii

Varsta: 0 ani-6 luni
Pentru: Baieti

Biberon Nuk First Choice Plus Sticla 120 Ml Tetina Silicon M 0-6 luni Bleu Cea mai naturala tetina pentru bebelusul tau Timp de multi ani, NUK First Choice a fost prima alegere pentru hranirea bebelusului cu biberonul. Cu NUK First Choice+ am reusit sa ne apropiem si mai mult de natura - pentru o dezvoltare sanatoasa a maxilarului si o senzatie de baut ca la sanul mamei.

Forma naturala, potrivita pentru maxilar Forma speciala NUK este modelata dupa mamelonul mamei in timpul alaptarii. Aceasta ofera limbii si maxilarului suficient spatiu de miscare in timp ce bebelusul bea din biberon.

Moale ca sanul mamei Cu noua sa zona moale, tetina din silicon se potriveste perfect pe palatul gurii bebelusului - creand o senzatie naturala in timp ce bea. Ajuta la prevenirea colicilor Sistemul de ventilare anticolici creeaza un flux natural, astfel incat bebelusul sa poata bea intr-un mod relaxat, fara a inghiti aer.

Testata clinic Datorita formei sale deosebit de naturale, tetina NUK este acceptata de majoritatea copiilor. Astfel, este special adaptata atat pentru bebelusii care sunt hraniti cu biberonul, cat si pentru cei care sunt alaptati.

Biberon din sticla: Sticla de inalta calitate, igienica si rezistenta, care poate fi tinuta usor in mana. Poate fi combinata cu toate produsele NUK First Choice.

Fara substante nocive (fara BPA). Datorita gatului larg al biberonului, acesta poate fi umplut si curatat foarte usor.

Forma conturata a biberonului se potriveste perfect in mana, iar baza lata ii ofera stabilitate.

Caracteristici Biberon Nuk First Choice Plus Sticla 120 Ml Tetina Silicon M 0-6 luni Bleu: Tetina moale din silicon, varsta 0-6 luni, S (gaura fina pentru ceai si lapte).

Testat clinic: perfect pentru alternarea alaptarii la san cu hranirea cu biberonul. Ajuta la prevenirea colicilor: sistem de ventilare anticolici. Datorita gatului larg, biberonul poate fi umplut si curatat usor.

Fabricat din sticla durabila, de inalta calitate, fara BPA, volum 120 ml.

Review-uri
Fii primul care evalueaza acest produs
Ai cumparat sau utilizat acest produs? Adauga un review
Intrebari si raspunsuri
Ai nelamuriri legate de produs?

Iti oferim discount cadou!

Adauga-l in contul tau si vei beneficia de reducere din pretul afisat!