Biberon Nuk Nature Sense alb 150 ml tetina silicon orificiu S 0-6 luni

39Lei

Biberon Nuk Nature Sense alb 150 ml tetina silicon orificiu S 0-6 luni

Cod: MAR-N1733
Produsul nu este momentan in stoc!
  • Comenzi telefonice la: 0341 733 029
  • Transport: 15 Lei*
  • Livrare 1-2 zile lucratoare*
  • Livrare rapida direct
    la tine acasa
  • Cauta in peste 100000
    de produse
  • Suport telefonic si online
    specializat
  • Retur in 14 zile, indiferent
    de motiv

Descriere si specificatii

Varsta: 0 ani-6 luni
Pentru: Baieti si Fetite

Biberon NUK Nature Sense

Nu o putem inlocui pe Mama Natura. Insa, putem sa-i urmam exemplul. Noi, cei de la NUK, am vrut sa ne apropiem din ce in ce mai mult de natura si astfel am dezvoltat noua gama de biberoane NUK Nature Sense.

De ce este special acest biberon? Tetina are multe orificii mici care sunt modelate dupa canalele din sanul mamei si permite bebelusului sa se bucure de un flux natural si de o senzatie familiara atunci cand este hranit.

Exact acest lucru este deosebit de important pentru noi – senzatia naturala atunci cand bebelusul este hranit cu biberonul, fiind usor sa treci de la alaptarea la san la hranirea cu biberonul. Astfel, hranirea devine o placere atat pentru tine, cat si pentru bebelusul tau. 

Tetina biberonului NUK Nature Sense - modelata dupa canalele din sanul mamei

Tetina biberonului NUK Nature Sense nu a mai fost niciodata atat de asamanatoare cu mamelonul mamei. Am creat acest biberon in special pentru mamele care nu pot alapta, care vor sa combine alaptarea la san cu hranirea cu biberonul sau pentru cele care vor sa-si obisnuiasca bebelusii sa bea cu biberonul. Lateralele largi, flexibile ii pemit bebelusului sa se bucure de o senzatie naturala atunci cand este hranit, in timp ce ventilul inovator anticolici face posibila hranirea bebelusului ca si cum ar fi alaptat la san, fara pauza, ceea ce ajuta la prevenirea inghitirii aerului.

Varful extramoale al tetinei este foarte flexibil si se adapteaza in gura bebelusului intr-un mod similar cu mamelonul. Astfel, NUK Nature Sense ii ofera bebelusului o senzatie familiara atunci cand este hranit. Inovativul biberon de la NUK iti ofera inca un beneficiu. Acum, chiar si tatal poate sa se trezeasca in timpul noptii, sa-si hraneasca copilul, oferindu-ti astfel cateva ore de somn in plus.

Ce ofera biberonul NUK Nature Sense?

Nu suntem singurii care considera biberonul NUK Nature Sense cel mai bun dintre toate biberoanele NUK. Resultatele testelor facute recent sunt clar in favoarea acestui biberon. 92% dintre bebelusi accepta aceasta tetina, 99% dintre mame ar recomanda acest biberon si altor mame si 98% dintre moasele si pediatrii care au fost intervievati confirma senzatia care este aproape aceeasi ca la sanul mamei.

Insa, ce ar putea face aceasta tetina recomandata de mame, moase si pediatri fara sticla perfecta? Biberonul NUK Nature Sense este fabricat din polipropilena de inalta calitate, fara BPA. Gatul biberonului extralarg face umplerea si curatarea foarte usoara. Capacul protector inchide toate orificiile mici, astfel incat biberonul se dovedeste a fi cel mai bun companion atunci cand vrei sa iesi afara.

Biberonul practic si tetina fac echipa perfecta pentru ca tu si bebelusul tau sa aveti tot ceea ce va doriti. 

Biberon Nuk Nature Sense Alb 150 Ml Tetina Silicon Orificiu S 0-6 luni:

  • Multe orificii mici modelate dupa canalele din sanul mamei, care asigura un flux natural si lin.
  • Laterale largi, flexibile, cu un varf extramoale similar cu mamelonul mamei.
  • Ventilul inovator anticolici ajuta la prevenirea inghitirii aerului.
  • Sticla fabricata din polipropilena de inalta calitate este rezistenta si fara BPA.
  • Pentru copii cu varsta intre 0-6 luni, S (3 orificii mici pentru lapte matern, ceai, apa), volum 150ml.
Review-uri
Fii primul care evalueaza acest produs
Ai cumparat sau utilizat acest produs? Adauga un review
Intrebari si raspunsuri
Ai nelamuriri legate de produs?

Iti oferim discount cadou!

Adauga-l in contul tau si vei beneficia de reducere din pretul afisat!