Bicicleta fara pedale 11 inch Leo

199Lei
409 Lei (-51 %)

Bicicleta fara pedale 11 inch Leo

Cod: B29006
199Lei
409 Lei (-51 %)

Valabila in perioada 22 Martie 2024 - 01 Aprilie 2024

  • Comenzi telefonice la: 0341 733 029
  • Transport: 15 Lei*
  • Livrare 1-2 zile lucratoare*
  • Livrare rapida direct
    la tine acasa
  • Cauta in peste 100000
    de produse
  • Suport telefonic si online
    specializat
  • Retur in 14 zile, indiferent
    de motiv

Descriere si specificatii

Varsta: 3-6 ani
Pentru: Baieti si Fetite

Bicicleta de echilibru Leo poate fi ceea ce are nevoie copilul tău. Condus de forța propriilor mușchi, vehiculul îl va face pe copil mai în formă și mai agil decât colegii săi care petrec timpul pe internet. Bicicletele de echilibru îl familiarizează pe copil cu modul în care sunt construite aceste vehicule cu două roți, astfel încât, atunci când copilul va crește, va fi ușor să treacă la o bicicletă tradițională.

Bicicleta de echilibru Leo este echipată cu mânere antiderapante, care îi permit copilului să țină bine volanul, chiar și atunci când mâinile copilului sunt transpirate, ceea ce nu este atât de dificil când învață să conducă.
Rotile gonflabile cu camera de aer garanteaza o aderenta foarte buna a bicicletei la sol. Datorită acestui lucru, copilul se simte încrezător în șa în timp ce efectuează diverse manevre și nu se teme să cadă.
Dacă învață și să frâneze în siguranță cu picioarele, mersul pe bicicletă va fi o plăcere pentru el.
Cadrul este realizat din aliaj de oțel și are o formă profilată corespunzător pentru confortul și siguranța copilului mic

Mersul pe bicicletele fara pedale sustine coordonarea si invata cum sa mentii echilibrul. Aceasta permite dezvoltarea de abilitati suplimentare, cum ar fi urcarea, coborarea si echilibrul. 

Conducerea acestei biciclete va oferi ore intregi de distractie! Un simplu vehicul cu doua roti ,fara pedale il va face pe copil sa foloseasca toata energia picioarelor sale pentru a impinge, a sprijini si a frana.

Lipsa pedalelor il va face pe copil sa-si concentreze toata atentia asupra directiei de mers. Datorita acesteia va stapani cu usurinta tehnica dificila a mentinerii echilibrului prin echilibrarea corpului.

O bicicleta solida si sigura ce va permite copilului sa simta distractia nespusa de a avea propriul vehicul, invatand sa fie independent.

Înainte ca copilul dumneavoastră să urce pe o bicicletă obișnuită cu pedale, merită să-l familiarizați cu vehiculul cu două roți într-un mod mai prietenos. Și aici vine in ajutor bicicleta de echilibru Teddy, care nu are pedale, dar deja învață copilul să conducă vehiculul cu volanul și îți permite să exersezi echilibrul

Se poate regla atat inaltimea ghidonului, cat si a szutului, astfel incat copilul sa poata folosi bicicleta confortabil si fara probleme, chiar si pentru o perioada lunga de timp.

Formele ergonomice si o suprafata moale vor asigura confortul copilului dumneavoastra.Acestea reduc la minimum riscul de abraziune.

Rotile sunt din spuma EVA, ceea ce le face mai durabile si extrem de usoare. Nu necesita intretinere si nu necesita pompare. Materialul din care sunt confectionate rotile nu zgarie podelele, asa ca micii aventurieri o pot folosi acasa fara sa-ti faci griji ca zgarie podeaua!

Copilul poate prinde ferm ghidonul, datorita manerelor antiderapante. Manerele bicicletei noastre au fost concepute pentru a proteja mainile copiilor in caz de cadere.

Caracteristici:

1. Reglarea pe inaltime a volanului pe rulment

2. Structura usoara din otel

3. Scaun moale, ergonomic

4. Reglarea inaltimii scaunului

5. Anvelope: cauciuc cu camera interioara

6. Manere antiderapante pe volan

7. Roti pe rulmenti

Dimensiuni:

Inaltime pana la volan: 52-60 cm

Inaltime sezut: 34-41 cm

Diametrul rotii: 29,5 cm

Greutate: 4 kg

Sarcina maxima de pana la 30 kg

Inaltime recomandata: 85-110 cm

Review-uri
Fii primul care evalueaza acest produs
Ai cumparat sau utilizat acest produs? Adauga un review
Intrebari si raspunsuri
Ai nelamuriri legate de produs?

Iti oferim discount cadou!

Adauga-l in contul tau si vei beneficia de reducere din pretul afisat!