Carnetel cu oglinda Masayo Kimmidoll

25Lei

Carnetel cu oglinda Masayo Kimmidoll

Cod: KS0844
  • Comenzi telefonice la: 0341 733 029
  • Transport: 15 Lei*
  • Livrare 1-2 zile lucratoare*
  • Livrare rapida direct
    la tine acasa
  • Cauta in peste 100000
    de produse
  • Suport telefonic si online
    specializat
  • Retur in 14 zile, indiferent
    de motiv

Descriere si specificatii

Varsta: 6-9+ ani
Pentru: Fetite

Carnetelul Masayo cu oglinda intruneste doua calitati esentiale: este practic dar si stilat. Designul exclusiv KIMMIDOLL te indeamna sa tii aceasta carnetel la vedere si nu ascuns intr-un sertar. Carnetelul Kimmidoll are in interior oglinda, pentru retusuri de ultima ora si are pagini liniate fin. Carnetelul cu oglinda Kimmidoll Masayo reprezinta un accesoriu util in calatorii, intalniri, avand dimensiuni care il face potrivit pentru orice poseta stilata. Carnetelul Kimmidoll are coperta din carton si se inchide cu magnet.

Gama de cadouri si decoratiuni de interior Kimmidoll reprezinta un mod select de impartasire a unui sentiment, de la clasicul breloc care poate fi tinut aproape si purtat pretutindeni pana la o minunata cana din portelan care poate fi apreciata in fiecare zi.

Este ambalat intr-o folie tiplata transparenta si este un articol de  papetarie stilat care iese din anonimat prin design si calitate.

Dimensiuni: 13x10x1 cm

Masayo "True"
"My spirit is authentic and pure. To live true to yourself every day in every way, is to honour the purity of my spirit. May you always be known and cherished for everything that is uniquely you, so you may live a truly authentic life."

Masayo "Adevarat"
"Spiritul meu este autentic si pur. Pentru a trai sincer cu tine insuti in fiecare zi, în orice mod, onoreaza puritatea spiritului meu. Fie ca tot ceea ce este unic la tine sa fie mereu cunoscut si pretuit, astfel incat sa poti trai o viata cu adevarat autentica."

Review-uri
Fii primul care evalueaza acest produs
Ai cumparat sau utilizat acest produs? Adauga un review
Intrebari si raspunsuri
Ai nelamuriri legate de produs?

Iti oferim discount cadou!

Adauga-l in contul tau si vei beneficia de reducere din pretul afisat!