Carte Black Beauty

27Lei
32 Lei (-15 %)

Carte Black Beauty

Cod: 9786065886698
27Lei
32 Lei (-15 %)

Valabila in perioada 29 Martie 2024 - 30 Aprilie 2024

  • Comenzi telefonice la: 0341 733 029
  • Transport: 15 Lei*
  • Livrare 1-2 zile lucratoare*
  • Livrare rapida direct
    la tine acasa
  • Cauta in peste 100000
    de produse
  • Suport telefonic si online
    specializat
  • Retur in 14 zile, indiferent
    de motiv

Descriere si specificatii

Varsta: 8-9+ ani
Pentru: Baieti si Fetite

Varsta recomandata: 8-14 ani

Black Beauty isi traieste linistit viata la o ferma, dar cand sotia stapanului sau cade la pat, viata lui Black Beauty se schimba radical, iar lucrurile capata o turnura dramatica.

Loviturile de bici pe care le primeste odata cu incercarile de imblanzire deschid un lung sir de suferinte, caci putini dintre stapanii in grija carora ajunge se dovedesc a fi buni si blanzi. Cu toate acestea, calul nu uita niciodata sfaturile mamei sale si indura toate chinurile cu rabdare, fiind intotdeauna un animal minunat, respectuos si marinimos.


Asemeni initiativei generoase si vizionare din anul 1895 cand, sub domnia Regelui Carol I si prin efortul folcloristului Dumitru Stancescu si al editorului Carol Muller, a fost pusa temelia colectiei de carte Biblioteca pentru toti, astazi, Curtea Veche Publishing vine, altruist si inspirat, in ajutorul copiilor si tinerilor tarii.

Numarul cititorilor de carte a scazut ingrijorator in Romania ultimelor doua decenii. Tot mai putine volume ajung in mainile copiilor si adolescentilor, tot mai putine titluri se asaza in biblioteca de familie a contemporanilor nostri.

La fel ca primii nostri Suverani, Carol I si Elisabeta, care erau absolut convinsi de nevoia de carte pentru prosperitatea natiunii, Familia Regala a Romaniei de astazi crede ca ignorarea cuvantului tiparit intre copertele cartii este o vulnerabilitate a natiunii si a patriei.
Parinti, aduceti cartea aproape de copiii vostri! Asa cum au nevoie de iubire, de soare si de familie, cei mai mici romani au nevoie de carti, pentru a se intregi, ca oameni.

Principele Radu al Romaniei

Review-uri
Fii primul care evalueaza acest produs
Ai cumparat sau utilizat acest produs? Adauga un review
Intrebari si raspunsuri
Ai nelamuriri legate de produs?

Iti oferim discount cadou!

Adauga-l in contul tau si vei beneficia de reducere din pretul afisat!