Carte Intamplari marunte cu pictori mari

43Lei
50 Lei (-15 %)

Carte Intamplari marunte cu pictori mari

Cod: 9786064404190
43Lei
50 Lei (-15 %)

Valabila in perioada 29 Martie 2024 - 30 Aprilie 2024

  • Comenzi telefonice la: 0341 733 029
  • Transport: 15 Lei*
  • Livrare 1-2 zile lucratoare*
  • Livrare rapida direct
    la tine acasa
  • Cauta in peste 100000
    de produse
  • Suport telefonic si online
    specializat
  • Retur in 14 zile, indiferent
    de motiv

Descriere si specificatii

Varsta: +9 ani
Pentru: Baieti si Fetite

Fa cunostinta cu Blanche, o fetita isteata care nu se da inapoi de la nimic ca sa-si ajute tatal sa picteze lumina. Apoi pleaca de la Arles pana la Paris cu Epistela, o scrisoare hoinara care afla ca bucuria calatoriei e mai pretioasa decat clipa cand ajungi la destinatie. Ia-te de mana cu Tvet si Zvuk, doua pensule buclucase care se furiseaza la Opera din Moscova, unde reusesc sa picteze muzica.

Intra in joc si vei avea parte de trei intalniri neasteptate.

Caci daca stii sa cauti, vei descoperi printre randuri si tuse de culoarelucruri care iti vor ciupi curiozitatea si te vor imprieteni cu trei pictorimari: Claude Monet, Vincent Van Gogh si Vasili Kandinski.

Monica Batranu

S-a apucat de nascocit povesti ca sa le deschida copiilor ei o fereastra spre lumea fascinanta a picturii. Artisti celebri, stilurile lor sifranturi de istorie s-au luat de mana si au pornit in aventuri inchipuite, cuun sambure de adevar si cu invataminte pretioase pentru mai tarziu. Curand si-adat seama ca plasmuirea de noi lumi ii place mai mult decat ar fi crezut. Asaca si-a pus pe umeri o pereche de aripi, cu care zboara prin lumea cuvintelor.Iar din intalnirea cu Roxana Iacoban, care a imbracat in culoare aventurilepersonajelor ei, s-au ivit aceste trei intamplari marunte, pe care ti ledaruieste cu drag.

Roxana Iacoban

A fost odata ca niciodata o fata care desena. Parintii auindrumat-o spre o meserie mai realista, dar dupa ce a terminat Facultatea deArhitectura din Bucuresti, a lucrat tot ca grafician, experimentand stiluri siincercand de toate, de la ilustratia traditionala, pe hartie, la cea digitala.Cativa ani si doi copii mai tarziu, lucreaza ca arhitect si picteaza cu dragacuarele, alaturi de cele doua fiice, izvoarele ei de bucurie si inspiratie.Caci nimic nu-i mai grozav ca o pensula care asterne pe hartie farmecul siveselia culorilor. Ba, uneori, chiar si doua pensule.

Review-uri
Fii primul care evalueaza acest produs
Ai cumparat sau utilizat acest produs? Adauga un review
Intrebari si raspunsuri
Ai nelamuriri legate de produs?

Iti oferim discount cadou!

Adauga-l in contul tau si vei beneficia de reducere din pretul afisat!