Descrierea produsului

Carucior sport pana la 25 kg Kinderkraft TRIG 3, ONYX BLACK

Kinderkraft TRIG 3 ONYX BLACK este versiunea imbunatatita a modelelor anterioare TRIG si TRIG 2.

Are un sezut mai lung si mai comod, un spatar reglabil si o copertina impermeabila mai mare.

Caruciorul sport Kinderkraft TRIG 3 ONYX BLACK a fost creat cu gandul de a-i sprijini pe parinti in provocarile care apar in timpul plimbarilor cu copiii.

Cadrul rezistent cu un design nou are o sarcina utila maxima de 25 kg*, iar in cosul de sub scaun incap mai multe accesorii ale copilului sau cumparaturile zilnice.

Kinderkraft TRIG 3 ONYX BLACK este un carucior care va va fi alaturi pentru toata perioada utilizarii.

Spatarul si suportul pentru picioare se regleaza cu usurinta pentru a fi aduse in pozitia culcat, iar hamul interior in 5 puncte se poate regla chiar si pentru un nou-nascut.

Mecanismul modificat de desfacere a spatarului ajuta sa adaptezi caruciorul la nevoile copilului rapid si cu o singura mana.

Kinderkraft TRIG 3 ONYX BLACK este un carucior usor si manevrabil - nu va va dezamagi in timpul plimbarilor zilnice sau a calatoriilor.

Carucior pana la 25 kg Kinderkraft TRIG 3 ONYX BLACK este un carucior util.

Pentru cei mai mici dintre copii trebuie doar sa reglezi spatarul in pozitia culcat si sa aranjezi centurile in functie de inaltimea copilului.

Atunci cand acesta creste, vei folosi reglarea intuitiva a spatarului si suportului pentru picioare, pentru ca cei mici sa poata vedea lumea in timpul plimbarii.

Cadrul caruciorului are o sarcina maxima de 25 kg impreuna cu cosul.

În acest carucior poti transporta chiar si un copil mai mare, cu greutatea maxima de 22 kg, iar in cosul incapator poti pune cumparaturile zilnice.

Se pliaza cu o singura mana Kinderkraft TRIG 3 ONYX BLACK este pregatit pentru orice situatie - chiar si atunci cand fiecare secunda conteaza.

Caruciorul sport se pliaza usor cu o singura mana datorita sistemului CLICK & FOLD din maner - aceasta iti permite sa ai copilul aproape.

Datorita greutatii reduse (8,9 kg) urcatul in autobuz, tren sau punerea caruciorului in portbagaj nu vor fi o provocare.

Sezut mare si reglabil

Caruciorul sport Kinderkraft TRIG 3 ONYX BLACK are un sezut mare, lung si comod cu un spatar reglabil practic, care nu il va trezi pe copilul adormit.

Suportul pentru picioare reglabil (3 niveluri) asigura adaptarea perfecta la copiilor.

Kinderkraft TRIG 3 ONYX BLACK este ideal si in timpul odihnei in aer liber, dar si atunci cand doriti sa explorati lumea din jur.

Ideal in vacanta Kinderkraft TRIG 3 ONYX BLACK este un carucior sport creat pentru utilizarea de zi cu zi, dar si vacante.

Este ideal in timpul concediului - este un carucior usor de transportat, dar si foarte manevrabil si cu o greutate redusa.

Kinderkraft TRIG 3 ONYX BLACK este pregatit pentru fiecare provocare a vacantei copertina mare si imbunatatita este realizata dintr-un material impermeabil, iar in spate se afla un panou de ventilatie suplimentar.

Manevrabil si de incredere

Caruciorul sport Kinderkraft TRIG 3 ONYX BLACK a fost creat pentru a raspunde provocarilor vietii de parinte.

Are roti mari impenetrabile, perfecte pentru suprafetele mai dificile.

Datorita amortizarii, copilul se simte confortabil chiar si pe terenurile denivelate, iar greutatea redusa in combinatie cu rotile frontale care se rotesc 360° (cu posibilitate de blocare pentru mersul inainte) fac ca acest carucior sa fie fiabil atat in oras, cat si in

afara lui.

Fabricatie

Materiale cadru otel rezistent roti spuma impenetrabila EVA material poliester cu uscare rapida

Specificatii

Greutate 8,9 kg

* Sarcina maxima a cadrului 24 kg cosul pana la 3 kg, greutatea maxima a copilului 22 kg

Carucior sport Kinderkraft Trig 3 onyx black

Ne pare rau,acest produs nu mai face parte din oferta noastra