Casuta plutitoare Lego Friends 41702

Cod: LEGO41702
Produsul nu este momentan in stoc!
  • Comenzi telefonice la: 0341 733 029
  • Transport: 4 Lei*
  • Livrare 1-2 zile lucratoare*
  • Livrare rapida direct
    la tine acasa
  • Cauta in peste 100000
    de produse
  • Suport telefonic si online
    specializat
  • Retur in 14 zile, indiferent
    de motiv

Descriere si specificatii

Varsta: 7-9+ ani
Pentru: Baieti si Fetite

Copiii care vor sa ocroteasca planeta se vor bucura enorm de setul LEGO Friends Casa pe barca (41702).

O vor ajuta pe Mia si prietenii ei sa restaureze o barca veche si sa creasca mancare pentru comunitate.Acest cadou creativ este plin de detalii.

Pe punte vei gasi o gradina cu legume si fructe, un mar si o zona de relaxare decorata cu lumini decorative. Copiii pot vinde ce au crescut la standul de pe pontonul inclus.

Puntea se poate detasa iar peretele lateral se deschide pentru a dezvalui cabina cu bucatarie, dormitor, plita cu lemne, zona de gaming, panouri solare si baie.

Acest set include si instructiuni digitale interactive pentru a face experienta de constructie si mai distractiva.

Sunt disponibile in aplicatia gratuita LEGO Building Instructions disponibila pentru smartphone si tableta si includ functii de zoom si rotire care ii vor ajuta pe copii sa vizualizeze modelul in timp ce construiesc.

Multe roluri de jucat Aceasta barca de jucarie include 4 mini-papusi (inclusiv Mia), un animal de jucarie, o bicicleta si un stand de mancaruri care vor inspira ore intregi de joaca creativa.

Distractie mare pentru micii iubitori de natura iti poti creste propriile fructe si legume, poti ajuta echipa sa restaureze barca si pot vinde ce au crescut in gradina pentru a ajuta comunitatea sa cumpere produse locale.

Povesti nesfarsite cu acest set LEGO Friends copiii pot repara barca, uda plantele cu stropitoarea, juca pe statia de gaming sau petrece timp cu prietenii si pisica pe puntea barcii.

Detalii din belsug Pe punte se gaseste un dus si accesorii de gradinarit. Puntea se poate inlatura pentru a accesa cabina cu bucataria, statia de gaming, dormitorul si baia.

Setul include 737 de piese din care copiii pasionati de natura vor construi o barca ce masoara peste 17 cm inaltime, 12 cm latime si 33 cm lungime.

Review-uri
Fii primul care evalueaza acest produs
Ai cumparat sau utilizat acest produs? Adauga un review
Intrebari si raspunsuri
Ai nelamuriri legate de produs?

Iti oferim discount cadou!

Adauga-l in contul tau si vei beneficia de reducere din pretul afisat!