Compresa reutilizabila ThermoGel pentru terapie calda/rece 10x26 cm clasica

29Lei

Compresa reutilizabila ThermoGel pentru terapie calda/rece 10x26 cm clasica

Cod: PIC020124512
Produsul nu este momentan in stoc!
  • Comenzi telefonice la: 0341 733 029
  • Transport: 15 Lei*
  • Livrare 1-2 zile lucratoare*
  • Livrare rapida direct
    la tine acasa
  • Cauta in peste 100000
    de produse
  • Suport telefonic si online
    specializat
  • Retur in 14 zile, indiferent
    de motiv

Descriere si specificatii

Varsta: 2-9+ ani
Pentru: Baieti si Fetite
Compresa reutilizabila ThermoGel activeaza puterea de vindecare naturala a caldurii si frigului pentru a fi folosita intr-un mod simplu, convenabil. Puneti compresa cu gel in interiorul husei speciale pentru a impiedica iritarea pielii delicate sau sensibile a utilizatorului, din cauza caldurii excesive sau frigului. Inainte de urmatoarea utilizare, spalati invelisul cu un detergent slab si lasati-l la uscat. Compresa are o dimensiune medie, de 10×26 cm, fiind ideala pentru aplicare in zone precum : coate, incheieturi ale membrelor, gat, genunchi, spate, abdomen etc. Compresele ThermoGel sunt produse de Artsana SpA, leader de piata in Italia, la cele mai inalte standarde de calitate.
 
ThermoGel este o compresa reutilizabila ce contine un gel cu glicerina si poate fi un inlocuitor valabil pentru punga cu apa fierbinte si/sau cu gheata.
 
Terapia rece:
 
Pentru vanatai mici si rani minore (intinderi musculare, luxatii, dislocari), arsuri, dureri de cap sau de dinti, sangerari minore, inflamatii localizate ale pielii. Este de asemenea potrivita in cazul muscaturilor de insecte sau in ameliorarea starilor febrile. Formula noua de gel care nu ingheata: chiar daca este depozitat in congelator,  Thermo-Gel ramane moale si maleabil.
 
Terapia prin caldura:
 
Recomandata pentru simptome post-traumatisme si leziuni cronice lumbago, sciatica, durere musculara, contracturi si crampe, rigiditate a incheieturilor si mialgii reumatice.
 
Instructiuni compresa reutilizabila Thermogel:
Pentru terapia prin frig, puneti compresa THERMOGEL in congelator timp de cel putin doua ore. Pentru terapia prin caldura , imersati timp de zece minute in apa fierbinte  (max 60 °C) sau puneti in cuptorul cu microunde imersata complet intr-un bol cu apa timp de 6 minute (max 300 watts).
 
MASURI DE PRECAUTIE IN UTILIZARE:
 
Cititi cu atentie instructiunile inainte de utilizare. Aplicarile individuale pe zona afectata nu trebuie sa depaseasca 20 minute. Asteptati cel putin 60 minute inainte de urmatoarea aplicatie. Nu deteriorati husa si preveniti scurgerile de gel: daca produsul se rupe, aruncati-l impreuna cu gunoiul menajer. Nu inghititi continutul. Nu utilizati produsul dupa data de expirare (consultati data de fabricatie pe produs si/sau cutie). Pastrati cutia si instructiunile pentru referinte ulterioare. Nu lasati la indemana copiilor.
 
Solicitati consult medical in urmatoarele cazuri:
 
Daca simptomele persista;
Daca gelul este inghitit in mod accidental.
Pachetul contine : 1 compresa reutilizabila Thermogel 10x26cm, 1 husa de protectie care previne iritatiile la persoanele cu piele delicata sau sensibila, instructiuni de utilizare.
Review-uri
Fii primul care evalueaza acest produs
Ai cumparat sau utilizat acest produs? Adauga un review
Intrebari si raspunsuri
Ai nelamuriri legate de produs?

Iti oferim discount cadou!

Adauga-l in contul tau si vei beneficia de reducere din pretul afisat!