Consola educativa Webee Premium

550Lei

Consola educativa Webee Premium

Cod: JB-KEYBOARD
  • Comenzi telefonice la: 0341 733 029
  • Transport: 4 Lei*
  • Livrare 1-2 zile lucratoare*
  • Livrare rapida direct
    la tine acasa
  • Cauta in peste 100000
    de produse
  • Suport telefonic si online
    specializat
  • Retur in 14 zile, indiferent
    de motiv

Descriere si specificatii

Varsta: 1-6 ani
Pentru: Baieti si Fetite
Dezvoltă mai mult de 20 de abilități diferite, de la învățarea culorilor și formelor, până la învățarea caracterelor și numerelor.
Webee Premium include un sistem de 50 de jocuri educative, care  ajută copiii să învețe și să dezvolte peste 20 de abilități diferite in timp ce se joaca.
Acest sistem este potrivit pentru un copil, sau pentru familiile cu doi copii ce au vârste cuprinse între 1-6 ani.Include jocuri care ii învață forme, culori, litere, cifre, memorie, rezolvarea problemelor și multe altele.
Ambalajul include o tastatură premium cu 50 de jocuri, un cablu USB și un cod de acces pentru site-ul jocului.
Doi copii de vârste diferite pot fi înregistrați în sistem.
 
Descriere pe larg- Consola Educativa Webee Premium
Webee Premium este construită exclusiv pentru folosirea conținutul pe site-ul companiei prin conectare USB. Se conectează la computer (desktop sau laptop) ce are acces la internet.
 
Sistemul include un spațiu pentru monitorizarea dezvoltării în care parintii/educatorii vor putea cunoaște abilitățile dezvoltate de copii, abilitățile mai avansate și mai puțin avansate, și vor putea întotdeauna adauga conținut nou în sistem în funcție de stadiul de pregătire al copiilor și/sau de programa grădiniței.
 
Abilitati dezvoltate in functie de varsta:
Copiii cu vârsta cuprinsă între 1-2 ani se vor concentra pe abilitățile de bază și dezvoltarea limbajului.
Copiii cu vârsta cuprinsă între 2-3 ani se vor concentra pe conținut care dezvoltă memoria, recunoașterea numerelor, înțelegerea ascultării și multe altele.
Copiii cu vârsta cuprinsa între 3-6 ani vor dezvolta gândirea matematică, vor rezolva problemele, vor învăța litere, vor dezvolta încrederea în sine și multe altele.
 
 
Sistemul Webee Premium:
 
Sistemul Webee Premium 50, include un sistem de jocuri educative care ajuta copiii să învețe și să dezvolte peste de 20 de abilități diferite.
Acest sistem este potrivit pentru un copil sau pentru familiile cu 1-2 copii, ce au vârste cuprinse intre 1-6 ani, și include jocuri care ii învață forme, culori, litere, cifre, exerciții de memorie, rezolvarea problemelor și multe altele.
Sistemul funcționează folosind o metodologie educațională cu patru butoane colorate, această metodologie a fost dezvoltată și adoptată în cooperare cu consultanți din domeniul educației, totul fiind axat pe beneficiul copiilor.
 
Toate jocurile se bazează pe un sistem analitic, care monitorizează copiii și le urmărește dezvoltarea în diversele abilități pe care le dezvoltă jocurile. În timp, sistemul va actualiza nivelul jocurilor în funcție de progresul utilizatorului și îl va provoca atunci când este necesar, pe lângă facilitarea acestuia în jocurile în care abilitățile sale au fost dezvoltate anterior.
 
 
Compania Webee Toys:
 
Webee Toys a fost înființată în 2010 in Israel. Compania și-a stabilit ca obiectiv transformarea lumii online într-un instrument educațional util copiilor cu vârste cuprinse între 1-6 ani. S-a muncit din greu pentru atingerea acestui obiectiv: ca rezultat al acestor eforturi, a fost dezvoltată platforma de jocuri ce se numește Webee World.
În prezent este vândută în Israel, Turcia, Australia, Rusia și Statele Unite. În curând va apărea și în alte părți ale lumii.
 
De-a lungul anilor, compania a format o lume a jocurilor educaționale care sporesc competențele și abilitățile copiilor. 
 
 
Platforma Webee World: https://ro.webee-world.com/v1.0/
                
Platforma de jocuri Webee World: Un spațiu variat pentru jocuri și spațiul securizat pentru părinți.
 
Universul educativ: „Spațiul pentru jocuri” afișat pe site-ul companiei prin care utilizatorul poate accesa lumea conținutului educațional. Fiecare utilizator are rezervat un spațiu de joc integrat și personalizat pentru vârsta sa, tot conținutul lucrează pentru a dezvolta peste 20 de abilități.
Jocurile se bazează pe o metodologie educațională, ceea ce încurajează experiența copiilor în toate jocurile.
Sistemul Webee le explică copiilor exact unde au făcut o greșeală și îi încurajează să gândească. Pentru fiecare act al copilului există un răspuns din partea sistemului, în care le oferă încurajări pozitive pe tot parcursul jocului și îi determină pe copii să învețe și să încerce din nou când fac greșeli.
Platforma este disponibilă cu suport complet pentru limbile română, engleză, ebraică, coreeană, chineză, arabă și rusă.
Listă de abilități dezvoltate în jocuri este următoarea: vocabular, recunoaștere vizuală, înțelegere audibilă, rezistență (perseverență), recunoaștere a caracterului, recunoaștere a culorilor, memorie, conectivitate, capacitate de simț al comunității, viteză de răspuns, concepte de volum, concepte de proporție, rezolvarea problemelor, remedierea lucrurilor, ascultarea, concentrarea, conectivitatea mână-ochi, planificarea și inovarea, percepția spațială și dezvoltarea fundației pentru învățarea unei a doua limbi. 
Spațiul parental- sistem de monitorizare:
 
Este o interfață grafică care afișează timpul de utilizare folosind un grafic facil.
Datele primite de sistem indică preferințele utilizatorilor între diferite jocuri (jocuri muzicale, jocuri analitice, jocuri care încurajează inovația etc.), rata lor de progres, progresul lor în raport cu timpul petrecut spre dezvoltarea diverselor abilități pe care sistemul le dezvoltă, precum și un sistem de alerte. Sistemul va arăta în ce domenii sunt progrese bune și în care dintre ele trebuie  insistat
 
SPECIFICATII GENERALE:
TIP PRODUS: GADGET EDUCATIV
POTRIVIT PENTRU : COPII INTRE 1-6 ANI
GREUTATE: 0,6 g
DIMENSIUNI: 48x22x7 cm
GARANTIE: 2 ani din ziua activarii 
CULOARE: ALB, BUTOANE MULTICOLORE
ALTE SPECIFICATII: 50 JOCURI INCLUSE, CONECTARE PRIN CABLU USB INCLUS IN PACHET
Review-uri
Fii primul care evalueaza acest produs
Ai cumparat sau utilizat acest produs? Adauga un review
Intrebari si raspunsuri
Ai nelamuriri legate de produs?

Iti oferim discount cadou!

Adauga-l in contul tau si vei beneficia de reducere din pretul afisat!