Crema de galbenele impotriva iritatiilor de scutec x 80ml Mommy Care

24Lei

Crema de galbenele impotriva iritatiilor de scutec x 80ml Mommy Care

Cod: MC103
Produsul nu este momentan in stoc!
  • Comenzi telefonice la: 0341 733 029
  • Transport: 15 Lei*
  • Livrare 1-2 zile lucratoare*
  • Livrare rapida direct
    la tine acasa
  • Cauta in peste 100000
    de produse
  • Suport telefonic si online
    specializat
  • Retur in 14 zile, indiferent
    de motiv

Descriere si specificatii

Varsta: 0-3 ani
Pentru: Baieti si Fetite

La Mommy Care, folosim doar cele mai bune si cele mai naturale ingrediente, special pentru cele mai delicate parti ale corpului bebelusilor. Creata din ingrediente complet naturale si certificate ca organice, precum galbenelele, Aloe Vera, musetelul, uleiul de masline si untul de cacao, aceasta crema blanda linisteste, calmeaza si ajuta la prevenirea inrosirii si iritatiilor cauzate de dermatita de scutec. Cu o textura usoara, non-grasa si cu un parfum slab, Crema noastra cu galbenele impotriva iritatiilor de scutec este suficient de blanda incat sa poata fi aplicata la fiecare schimbare de scutec fara a astupa porii.

Crema cu galbenele impotriva iritatiilor de scutec de la Mommy Care este recomandata pentru a fi utilizata zilnic dupa spalarea pielii sensibile si delicate a bebelusilor. Pentru nou-nascuti si pentru piele extrem de uscata, folositi dupa baie impreuna cu Uleiul de baie pentru bebelusi de la Mommy Care.

Stiati ca :

Mommy Care se concentreaza atat pe produse pentru bebelusi cat si pentru femei insarcinate, dar produsele se extind adesea dincolo de aceste grupuri. Crema de galbenele impotriva iritatiilor de scutec de la Mommy Care calmeaza iritatiile de scutec si ajuta la calmarea iritatiilor de piele la orice varsta. Incercati si veti fi uimiti!

  • Fara parabeni
  • Fara substante petrochimice
  • Fara ulei mineral

Intructiuni de utilizare:

Pentru eruptii cutanate de scutec, clatiti zona iritata cu apa calduta si sapun cum ar fi Sapunul lichid de baie pentru bebelusi de la Mommy Care, apoi uscati si expuneti zona iritata la aer inainte de aplicarea cremei. Poate fi utilizata pentru a preveni eruptiile cutanate de scutec la fiecare schimbare a scutecului.

Review-uri
Fii primul care evalueaza acest produs
Ai cumparat sau utilizat acest produs? Adauga un review
Intrebari si raspunsuri
Ai nelamuriri legate de produs?

Iti oferim discount cadou!

Adauga-l in contul tau si vei beneficia de reducere din pretul afisat!